Hoe De Geïnstalleerde Map Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Geïnstalleerde Map Te Vinden
Hoe De Geïnstalleerde Map Te Vinden

Video: Hoe De Geïnstalleerde Map Te Vinden

Video: Hoe De Geïnstalleerde Map Te Vinden
Video: Windows 10 : Mappen 2024, April
Anonim

Op een pc slaan gebruikers een groot aantal verschillende bestanden op, die in mappen zijn gerangschikt. Het is moeilijk om specifieke gegevens in deze hele hoop te vinden.

Hoe de geïnstalleerde map te vinden
Hoe de geïnstalleerde map te vinden

instructies:

Stap 1

Hoe kan deze situatie worden opgelost? Laten we zeggen dat je een specifieke geïnstalleerde map wilt vinden die bij het spel hoort. Gebruik in dit geval de standaardtools van het besturingssysteem. Elke game heeft een snelkoppeling waarmee het hele proces wordt gestart. In de regel worden alle snelkoppelingen tijdens de installatie naar het bureaublad gebracht. Bekijk het gehele werkgebied van uw computerbureau. Als zo'n label niet bestaat, moet je op een andere manier kijken.

Stap 2

Ga naar het startmenu. Klik op Alle programma's. Zoek de geïnstalleerde game in de lijst. Klik erop met de rechtermuisknop. Er verschijnt een contextmenu waarin u het item "Eigenschappen" moet selecteren. Klik in de rechterbenedenhoek van het venster dat verschijnt op de knop "Zoek object". Het systeem zal je automatisch doorverwijzen naar de map waar het programma of de game is geïnstalleerd. Voer vervolgens de bewerkingen uit die u met de map wilt uitvoeren.

Stap 3

U kunt de standaard zoekfunctie voor het besturingssysteem gebruiken. Open een willekeurige map. Zoek vervolgens in het bovenste paneel het item "Zoeken". Voer de naam van het document of bestand in. Klik op de knop "Zoeken". Zodra het systeem iets soortgelijks vindt, wordt het resultaat in hetzelfde venster weergegeven. U kunt zelf naar de lokale drive "C" gaan. Ga vervolgens naar de map Program Files. Alle categorieën met programma's en games zijn hier te vinden.

Stap 4

Ook is er speciale software ontwikkeld die het makkelijker maakt om informatie te zoeken, door mappen te navigeren, diverse bestanden te bekijken en nog veel meer. Dergelijke hulpprogramma's behoren tot de categorie van bestandsbeheerders. Een van de meest voorkomende programma's is Total Commander. U kunt het vinden op internet of op installatieschijven. Download het programma en installeer. Begin dan en gebruik zoals aangegeven.

Aanbevolen: