Hoe SATA-stuurprogramma's In XP Te Integreren

Inhoudsopgave:

Hoe SATA-stuurprogramma's In XP Te Integreren
Hoe SATA-stuurprogramma's In XP Te Integreren

Video: Hoe SATA-stuurprogramma's In XP Te Integreren

Video: Hoe SATA-stuurprogramma's In XP Te Integreren
Video: How to Integrate the SATA drivers in the Windows XP installation Disc REQUESTED VIDEO rd #353 2024, April
Anonim

De meeste moderne mobiele computers hebben SATA harde schijven. Soms maakt deze functie het erg moeilijk om bepaalde besturingssystemen, zoals Windows XP, te installeren.

Hoe SATA-stuurprogramma's in XP te integreren
Hoe SATA-stuurprogramma's in XP te integreren

Noodzakelijk

  • - nLite;
  • -. NET-framework.

instructies:

Stap 1

Heel vaak verschijnt er bij het installeren van Windows XP op een mobiele computer een bericht waarin staat dat het systeem geen aangesloten harde schijven heeft gedetecteerd. Zoek de toepassingen die u nodig hebt om de juiste stuurprogramma's te installeren.

Stap 2

Download nLite- en. NET Framework-programma's. De nieuwste applicatieversie mag niet lager zijn dan 2.0. Let erop dat u een programma moet selecteren dat geschikt is voor een 32-bits of 64-bits systeem.

Stap 3

Download de stuurprogramma's voor de SATA-controller. Vaak zijn ze te vinden op de website van de fabrikant van de gebruikte mobiele computer. Kopieer de installatiebestanden van Windows XP naar een aparte map. In dit geval is het noodzakelijk om absoluut alle bestanden van de schijf te extraheren.

Stap 4

Start het nLite-programma, selecteer de Russische taal en klik op de knop "Volgende". Blader naar de map waar u de inhoud van de opstartschijf hebt gekopieerd. Klik volgende",

Stap 5

Selecteer nu in de kolom "Integreren" het item "Drivers". Geef in het veld Maken de optie Bootable ISO Image op. Klik nogmaals op de knop Volgende.

Stap 6

Ga naar Toevoegen en selecteer de map Drivers in het vervolgkeuzemenu. Geef de map op waar de SATA-stuurprogramma's voor de harde schijf zich bevinden.

Stap 7

Nadat u de gewenste set bestanden hebt geselecteerd, drukt u op de knop Ok en activeert u de parameter "Tekstmodusstuurprogramma". Selecteer de set aangeleverde bestanden en klik met de linkermuisknop op het gevonden txt-document.

Stap 8

Klik op de knoppen Volgende en Ja. Sla de resulterende schijfkopie op nadat de integratie van het stuurprogramma is voltooid. U kunt het ook rechtstreeks op een schijf branden.

Stap 9

Wanneer u klaar bent met het maken van de opstartbare schijf, start u uw mobiele computer opnieuw op en voert u het systeeminstallatieprogramma uit. De vervolgprocedure verschilt niet van de gebruikelijke installatie van Windows XP op een vaste computer.

Aanbevolen: