Hoe Te Integreren In De Distributie?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Integreren In De Distributie?
Hoe Te Integreren In De Distributie?

Video: Hoe Te Integreren In De Distributie?

Video: Hoe Te Integreren In De Distributie?
Video: Hoe deconnecteer je als je thuiswerkt? 2024, April
Anonim

De installatie van het besturingssysteem wordt steevast gevolgd door een stuurprogramma-installatieproces om de apparaten draaiende te houden. Met een constante computerconfiguratie kunt u dit proces zelfs optimaliseren door stuurprogramma's te integreren in de distributie van het besturingssysteem.

Hoe te integreren in de distributie?
Hoe te integreren in de distributie?

Noodzakelijk

  • - nLite-programma;
  • - distributiekit voor besturingssysteem;
  • - chauffeurs.

instructies:

Stap 1

Download van internet alles wat nodig is voor de volledige werking van het stuurprogramma van het computerapparaat. Het is het beste om de officiële sites te gebruiken, omdat deze de nieuwste softwareversies bevatten. Kopieer de distributie van uw besturingssysteem naar uw harde schijf. Zorg ervoor dat Microsoft. NET Framework 2.0 op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 2

Download het nLite-programma, installeer het en voer het uit. Als je goed Engels kent, verander dan de interface-instellingen niet naar Russisch, aangezien in principe alle Russified-versies van het programma een onbegrijpelijke vertaling bevatten. Geef in het geopende venster het pad op naar de distributiekit van uw besturingssysteem op de harde schijf met behulp van de knop "Bladeren". Selecteer de schijfkopie- en stuurprogrammamodi.

Stap 3

Zorg ervoor dat nLite de taal en versie van uw distributie correct detecteert. Selecteer de map waarin de stuurprogramma's zich op uw computer bevinden, nadat u deze aan het programma hebt toegevoegd. Houd er rekening mee dat ze allemaal in dezelfde map moeten staan.

Stap 4

Klik op de knop "Volgende" en voltooi het proces van het integreren van de stuurprogramma's in de distributiekit van het Windows-besturingssysteem. Vergeet niet om de schijf te maken met de nieuwe kopie multiboot. Dit is een vereiste voor het installeren van Windows vanaf schijf. Zodra het installatieproces is voltooid, worden uw geïntegreerde stuurprogramma's automatisch op uw computer geïnstalleerd, waardoor het niet meer nodig is om meerdere schijven op te slaan voor apparaatondersteuningsprogramma's.

Stap 5

Start het systeem opnieuw op nadat alle stuurprogramma's erop zijn geïnstalleerd. Dit komt omdat niet alle exemplaren van Windows met geïntegreerde stuurprogramma's vanzelf opnieuw opstarten. Controleer de werking van de apparaten door een van de mediabestanden erop uit te voeren. Let ook op de weergave van systeeminformatie.

Aanbevolen: