Hoe De Register-editor Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Register-editor Te Ontgrendelen
Hoe De Register-editor Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Register-editor Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Register-editor Te Ontgrendelen
Video: How to Disable the Registry Editor (Regedit) in Windows 10/8/7 [Tutorial] 2024, April
Anonim

De Register-editor (regedit.exe), een van de belangrijkste onderdelen van Windows, kan worden geblokkeerd door een virus of spyware die uw computer is binnengedrongen via een netwerk of fysieke media zoals flashkaarten. U kunt de toegang tot de Register-editor programmatisch herstellen.

Hoe de Register-editor te ontgrendelen
Hoe de Register-editor te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

De meest betaalbare manier om de register-editor te ontgrendelen, is door het multifunctionele AVZ-hulpprogramma te gebruiken. Het programma is gratis. Officiële site: https://www.z-oleg.com/secur/avz/download.php Hier vindt u de nieuwste versie van het programma dat u moet downloaden en openen in de WinRAR-toepassing, aangezien de map met de programmabestanden is gezipt. Het is niet nodig om het programma te installeren, voer gewoon het bestand "avz.exe" uit het archief uit. De archiefgrootte is slechts 7 MB

Stap 2

Eerst moet u uw computer op virussen controleren. Start het programma en selecteer in het hoofdvenster het zoekgebied - harde schijf (C:), en klik vervolgens op de knop "Start" in het AVZ-programma. Als u wilt dat virussen worden "gedesinfecteerd" en automatisch verwijderd, vink dan het vakje naast "Desinfectie uitvoeren" aan voordat u de virusscan start.

Stap 3

Nadat u alle virussen hebt verwijderd, selecteert u het menu-item "Bestand", het subitem "Systeemherstel". U ziet een lijst met herstelbewerkingen die AVZ kan uitvoeren. Zoek het item "Register-editor ontgrendelen" - in de nieuwste versie van het programma is dit item 17. Zet een vinkje voor dit item en klik op de knop "Gemarkeerde bewerkingen uitvoeren" onderaan het venster.

Stap 4

Er verschijnt een bevestigingsvenster op het scherm. Klik op de knop "Ja". Na een paar seconden verschijnt informatie over de succesvolle voltooiing van het systeemherstel. Daarna kunt u de register-editor starten door te zoeken in het Windows Start-paneel, het woord "regedit" in te voeren in het zoekvak of vanuit het systeemhulpprogramma "Loop". De register-editor kan ook rechtstreeks vanuit AVZ worden gestart. Om dit te doen, selecteert u het gedeelte "Service" in het hoofdmenu van het programma, beweegt u de muiscursor over het item "Systeemhulpprogramma's" en selecteert u het subitem "Regedit - Register-editor".

Stap 5

Als de Register-editor niet op deze manier kan worden ontgrendeld, start u Microsoft Windows in de veilige modus. Veilige modus geeft de gebruiker absolute controle over bestanden en processen. Om dit te doen, drukt u voordat Windows start op de F8-toets (in de meeste gevallen) of F2 op uw toetsenbord, afhankelijk van uw computerfabrikant. Er verschijnt een DOS-achtig venster voor je, waarin je wordt gevraagd om op te starten in een van de speciale modi. Gebruik de pijltoetsen op uw toetsenbord om "Veilige modus" te selecteren en druk op de "Enter"-toets. Start daarna AVZ al in deze modus.

Aanbevolen: