Hoe Het Bestand Explorer.exe Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bestand Explorer.exe Te Vinden
Hoe Het Bestand Explorer.exe Te Vinden

Video: Hoe Het Bestand Explorer.exe Te Vinden

Video: Hoe Het Bestand Explorer.exe Te Vinden
Video: Что делать если закрыл explorer.exe ? 2024, April
Anonim

Het bestand explorer.exe is een Explorer-systeemtoepassing die wordt gebruikt als verkenner op Windows-besturingssystemen. Verkenner stelt u in staat om bestanden en mappen in vensters te openen met een gebruiksvriendelijke interface, en toont verschillende elementen van de werkvensters en het hoofdscherm.

Hoe het bestand explorer.exe te vinden
Hoe het bestand explorer.exe te vinden

instructies:

Stap 1

Open de computerbibliotheek. Dubbelklik hiervoor met de linkermuisknop op de snelkoppeling op het bureaublad.

Stap 2

Ga naar de lokale schijf waarop het Windows 7-besturingssysteem is geïnstalleerd (meestal - "Lokale schijf (C:)").

Stap 3

Open de Windows-systeemmap. Als het systeem een fout weergeeft bij het openen van deze map, klikt u op de knop "Toegang tot systeemmappen toestaan".

Stap 4

Zoek de toepassing "explorer.exe" in de lijst met bestanden en mappen in de open map. Om de toepassing te starten, dubbelklikt u erop met de linkermuisknop of drukt u op de toets "Enter" op het toetsenbord door deze met een enkele klik te selecteren.

Stap 5

U kunt het bestand "explorer.exe" ook vinden met behulp van de systeemfunctie om bestanden en mappen te zoeken. Open hiervoor het venster "Computer" en voer in het tekstvak "Zoeken: Computer" in de rechterbovenhoek de zoekopdracht "explorer.exe" in en druk op de knop "Zoeken" of druk op de "Enter"-toets op uw toetsenbord. Een lijst met bestanden en mappen met overeenkomende namen wordt weergegeven in het weergavegebied van het venster.

Stap 6

De functie van het zoeken naar bestanden en mappen wordt ook gepresenteerd in het menu Start in de vorm van een zoekregel "Programma's en bestanden zoeken". Voer de zoektekst "explorer.exe" in deze regel in en bovenaan verschijnt een lijst met programma's en bestanden die overeenkomen met de zoekparameters.

Aanbevolen: