Hoe USB-poorten Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe USB-poorten Uit Te Schakelen
Hoe USB-poorten Uit Te Schakelen

Video: Hoe USB-poorten Uit Te Schakelen

Video: Hoe USB-poorten Uit Te Schakelen
Video: Hoe werkt de CPU deel 1 2024, April
Anonim

De procedure voor het uitschakelen van USB-poorten in het Microsoft Windows-besturingssysteem kan worden uitgevoerd door standaardtools van het systeem zelf met behulp van de "Register-editor" of "Groepsbeleid-editor".

Hoe USB-poorten uit te schakelen
Hoe USB-poorten uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken om de bewerking van het loskoppelen van USB-poorten uit te voeren en ga naar het item "Uitvoeren".

Stap 2

Voer de waarde regedit in het veld Openen in en bevestig de uitvoering van de opdracht om de Register-editor te starten door op OK te klikken.

Stap 3

Dubbelklik op het gedeelte HKEY_LOCAL_MACHINE en herhaal dezelfde actie met het gedeelte Systeem.

Stap 4

Open de subsectie CurrentControlSet door te dubbelklikken en ga naar de sectie Services.

Stap 5

Vouw het USBSTOR-knooppunt uit door te dubbelklikken en roep het contextmenu van de Start-parameter op door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 6

Selecteer de opdracht Wijzigen en typ 4 in het veld Waarde in het dialoogvenster DWORD-waarde wijzigen dat verschijnt.

Stap 7

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de knop Ok te klikken en start de computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 8

Keer terug naar het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem door op de knop "Start" te drukken om een alternatieve handeling uit te voeren door de USB-poorten los te koppelen en ga opnieuw naar het item "Uitvoeren".

Stap 9

Voer de waarde gpedit.msc in het veld "Openen" in en bevestig de uitvoering van de opdracht om de tool "Groepsbeleid-editor" te starten door op OK te klikken.

Stap 10

Importeer een gespecialiseerd bestand dat beschikbaar is om te downloaden op de officiële Microsoft-website in het gedeelte Groepsbeleid gebruiken om USB-, cd-rom-, diskette- en LS-120-stuurprogramma's uit te schakelen, opgeslagen met de *.adm-extensie, en open het contextmenu van de editor met de rechtermuisknop -klikken op een lege spatie in het rechtergedeelte van het gereedschapsvenster.

Stap 11

Selecteer Weergeven en selecteer het knooppunt Filteren om de geïmporteerde beheersjabloon correct weer te geven.

Stap 12

Schakel het selectievakje naast 'Alleen beheerde beleidsinstellingen weergeven' uit en bevestig de geselecteerde wijzigingen door op OK te klikken.

Aanbevolen: