Hoe USB In Het Register Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe USB In Het Register Uit Te Schakelen
Hoe USB In Het Register Uit Te Schakelen

Video: Hoe USB In Het Register Uit Te Schakelen

Video: Hoe USB In Het Register Uit Te Schakelen
Video: How to enable USB Debugging on Android 2024, Mei
Anonim

Het uitschakelen van USB-apparaten in het Windows-register dient ter bescherming van de informatie die op uw computer is opgeslagen. In sommige gevallen is het de moeite waard om af te zien van het gebruik van externe harde schijven of flashdrives, zodat u later de gevolgen van ongewenste verbindingen niet hoeft te corrigeren.

Hoe USB in het register uit te schakelen
Hoe USB in het register uit te schakelen

instructies:

Stap 1

De procedure voor het loskoppelen van USB-apparaten is afhankelijk van het feit of er al dan niet verbinding is gemaakt met dergelijke apparaten in het systeem. Als er al USB-drives op de computer zijn gebruikt, moet u het hoofdsysteemmenu openen door op de knop "Start" te klikken en naar het dialoogvenster "Uitvoeren" te gaan. Typ regedit in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het hulpprogramma Register-editor door op de knop OK te klikken.

Stap 2

Open de tak HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicrsUSBStor en vouw de Start-parameter uit met een dubbelklik. Typ 4 in de regel "Waarde" en schakel het selectievakje in het veld "Hexadecimaal" in. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken en sluit het editorprogramma af. Start het systeem opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Stap 3

Als het USB-apparaat niet is geïnstalleerd, moet u een andere procedure gebruiken. Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Alle programma's. Vouw de koppeling Accessoires uit en start de Windows Verkenner-toepassing. Open een map met de naam% SystemRoot% Inf.

Stap 4

Roep het contextmenu van het bestand Usbstor.pnf op door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren. Selecteer het tabblad Beveiliging van het dialoogvenster dat wordt geopend en geef de gebruikers op voor wie het gebruik van USB-opslag in de directory Groepen en gebruikers moet worden verboden. Pas het selectievakje toe in de regel "Weigeren" van de map "Machtigingen".

Stap 5

Geef daarna het SYSTEEM-account op in de map met groepen en gebruikers en pas het selectievakje toe in de regel "Weigeren" van het gedeelte "Volledig beheer" in de groep "Machtigingen". Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 6

Herhaal dezelfde stappen voor het bestand Usb.stor.inf en sla uw wijzigingen op. Start uw systeem opnieuw op om ze toe te passen.

Aanbevolen: