Een Foto Desatureren

Inhoudsopgave:

Een Foto Desatureren
Een Foto Desatureren

Video: Een Foto Desatureren

Video: Een Foto Desatureren
Video: Herman van Veen -Een foto- 2024, April
Anonim

Zwart-witfoto's hebben hun eigen charme, iets aantrekkelijks en betoverends. Sommige zwart-witfoto's kunnen meer emotie en warmte overbrengen dan kleurenfoto's. Laten we een paar eenvoudige en algemeen beschikbare manieren bekijken om kleurenfoto's om te zetten in zwart-wit, waarmee u zich niet hoeft te verdiepen in de fijne kneepjes van Photoshop.

Een foto desatureren
Een foto desatureren

instructies:

Stap 1

Laten we beginnen met de gemakkelijkste manier, waarvoor geen grafische editors op de computer zijn geïnstalleerd - we zullen de foto online onverzadigd maken. Ga naar adres https://www.effectfree.ru en open de sectie "Zwart-wit maken". Klik op de knop "Selecteer een bestand" om een foto vanaf uw computer te uploaden of voer het adres in van een link naar een foto van internet. Nadat u de afbeelding heeft geüpload, klikt u op de zwart-witte cirkel en nadat de foto van kleur is veranderd, klikt u op de knop "Kleur toepassen". Klik nu op "Downloaden en doorgaan" om de foto op uw computer op te slaan

Stap 2

Het is onwaarschijnlijk dat Microsoft Office niet op uw computer is geïnstalleerd en er is immers standaard een eenvoudige grafische editor Microsoft Office Picture Manager. U kunt het vinden door op "Start" - "Alle programma's" - "Microsoft Office" - "Microsoft Office Tools" te klikken. Start het programma en voeg er een foto aan toe. Om dit te doen, sleept u het bestand gewoon naar het programmavenster. Klik op de knop Afbeeldingen bewerken in de bovenste balk en klik vervolgens op de knop Kleur in het menu aan de rechterkant. Stel het item Verzadiging in op -100. Sla het resultaat op via het menu "Bestand" - "Opslaan als".

Aanbevolen: