Het Welkomstvenster Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Het Welkomstvenster Wijzigen?
Het Welkomstvenster Wijzigen?

Video: Het Welkomstvenster Wijzigen?

Video: Het Welkomstvenster Wijzigen?
Video: Wijziging naam gebruikersaccount (SchoonePC instructievideo 03) 2024, April
Anonim

Het Windows welkomstscherm is niet voor iedere gebruiker geschikt. Sommigen leggen zich hier bij neer, maar anderen zoeken naar manieren om hen op de een of andere manier te helpen het welkomstvenster te veranderen. En er zijn zulke manieren. Als u niet houdt van de standaard set foto's om uw profiel weer te geven, kunt u eenvoudig uw eigen foto instellen.

Het welkomstscherm wijzigen is eenvoudig genoeg
Het welkomstscherm wijzigen is eenvoudig genoeg

instructies:

Stap 1

Eerst moet u naar "Gebruikersaccounts" gaan. Dit kan door naar het menu Start te gaan. Ga dan gewoon door de keten "Configuratiescherm" -> "Gebruikersaccounts".

Stap 2

Selecteer in het geopende venster het gebruikersaccount waarvan u de afbeelding wilt wijzigen. Klik nu op de knop Mijn afbeelding wijzigen.

Stap 3

Er verschijnt standaard een lijst met afbeeldingen. Klik op de knop "Zoeken naar andere afbeeldingen" of "Bladeren voor meer afbeeldingen". Het systeem opent standaard de map Mijn afbeeldingen, maar u kunt de map naar eigen inzicht wijzigen. Nadat u de gewenste afbeelding met een grootte van 48x48 pixels hebt gevonden, bevestigt u uw keuze door op "Openen" te klikken. Het systeem zal geforceerd schalen en het formaat wijzigen in jpg, bmp of gif.

Stap 4

Het systeem zal dan de lijst met afbeeldingen opnieuw weergeven, maar uw afbeelding wordt daar al gemarkeerd. Klik op de knop Afbeelding wijzigen.

Stap 5

Hetzelfde kan worden gedaan door het register te doorzoeken. Open het register door in het zoekvak in het menu Start de opdracht regedit te typen. Wijzig vervolgens uw afbeeldingsselectieparameter in de volgende sectie: HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Hints -> (gebruikersnaam). Deze informatie is te vinden in het item Afbeeldingsbron. Om het gebruik van de hierboven genoemde opdrachten en dialoogvensters te vermijden, kunt u eenvoudig de juiste wijzigingen in dit item aanbrengen. Afbeeldingen bevinden zich standaard in het% systeemstation% Documenten en instellingenAlle gebruikersToepassingsgegevensMicrosoftGebruikersaccount AfbeeldingenStandaardafbeeldingenmap.

Aanbevolen: