Profiel Wijzigen In XP

Inhoudsopgave:

Profiel Wijzigen In XP
Profiel Wijzigen In XP

Video: Profiel Wijzigen In XP

Video: Profiel Wijzigen In XP
Video: Windows XP language bar 2024, April
Anonim

Het wijzigen van het gebruikersprofiel in de Windows XP-versie wordt geclassificeerd als een administratie en vereist beheerderstoegang. Er is geen extra software nodig.

Profiel wijzigen in XP
Profiel wijzigen in XP

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en open het contextmenu van het item "Deze computer" door met de rechtermuisknop te klikken. Geef het item "Eigenschappen" op en ga naar het tabblad "Geavanceerd" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Gebruik de opdracht Opties in het gedeelte Gebruikersprofielen.

Stap 2

Specificeer het gebruikersprofiel dat moet worden vervangen in de profielendatabase en klik op de link Profiel wijzigen. Gebruik de optie "Roamingprofiel" en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de OK-knop te klikken.

Stap 3

Gebruik een alternatieve methode om het gebruikersprofiel op een Windows XP-computer te wijzigen. Ga hiervoor terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de koppeling Prestaties en onderhoud uit en ga naar het gedeelte Beheer. Vouw het knooppunt Computerbeheer uit door te dubbelklikken en open de groep met dezelfde naam in de consolemap.

Stap 4

Vouw de link Hulpprogramma's uit en ga naar het gedeelte Lokale gebruikers en groepen. Vouw het knooppunt "Gebruikers" uit en open het contextmenu van het account dat moet worden gewijzigd door met de rechtermuisknop te klikken. Geef het item "Eigenschappen" op en ga naar het tabblad "Profiel" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 5

Typ / servernaam_shared_folder_name bevatten_user_profiles_user_account_name in Profile Path om het gewenste profiel te selecteren. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken en start het systeem opnieuw op om de geselecteerde actie toe te passen.

Stap 6

Een andere methode voor het wijzigen van een gebruikersprofiel is door systeemregistervermeldingen te wijzigen. Deze actie is echter potentieel onveilig en kan niet worden aanbevolen aan een onervaren gebruiker.

Aanbevolen: