Een Profiel Instellen

Inhoudsopgave:

Een Profiel Instellen
Een Profiel Instellen

Video: Een Profiel Instellen

Video: Een Profiel Instellen
Video: Profiel - Omslagfoto instellen 2024, Mei
Anonim

Het configureren van bepaalde parameters van het besturingssysteem roept vaak vragen op van pc-gebruikers die net met Windows zijn gaan werken.

Een profiel instellen
Een profiel instellen

instructies:

Stap 1

Configureer de instellingen van het gebruikersprofiel van het besturingssysteem door naar het menu van het configuratiescherm Accounts te gaan. Er zou een groot venster op uw scherm moeten verschijnen, selecteer het instellingenitem dat u erin wilt wijzigen. Wees voorzichtig, sommige bevatten niet alleen instellingen die duidelijk zijn uit de naam, maar ook andere die verantwoordelijk zijn voor vergelijkbare functies.

Stap 2

Als u het wachtwoord voor de gebruiker om toegang te krijgen tot het besturingssysteem wilt wijzigen of instellen, selecteert u onderaan het profiel dat u nodig heeft en klikt u erop met de linkermuisknop. Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Wachtwoord maken" en volg de instructies om het wachtwoord in te voeren en te bevestigen voor het invoeren van Windows voor dit profiel.

Stap 3

Als u het accounttype moet wijzigen, klikt u op het juiste instellingsitem in het huidige menu. Let hier goed op, het besturingssysteem moet minimaal één profiel met beheerdersrechten bevatten.

Stap 4

Om de opstartopties van het besturingssysteem te configureren, selecteert u het laatste item om de aanmeldingsinstellingen voor gebruikers te wijzigen. Hier kunt u de activering van de snelle wijziging van gebruikersprofielen configureren en beveiligingsinstellingen configureren door een of ander welkomstscherm te selecteren. Om een bepaalde configuratie te activeren, markeert u de benodigde items met de selectievakjes, meestal zijn er maar twee van. Lees vooraf de gedetailleerde voorwaarden.

Stap 5

Om de profielfoto van de gebruiker te wijzigen, klikt u erop met de linkermuisknop in het hoofdaccountmenu. Selecteer de modus voor het wijzigen van de afbeelding, terwijl u ofwel een van de voorgestelde standaard kiest, of de bestandszoekfunctie op uw computer gebruikt. U kunt elke statische jpg-afbeelding gebruiken. Het wijzigen van de gebruikersnaam van het profiel is ook beschikbaar in dit menu.

Aanbevolen: