Hoe Een Profiel In Odnoklassniki Gratis Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Profiel In Odnoklassniki Gratis Te Sluiten
Hoe Een Profiel In Odnoklassniki Gratis Te Sluiten

Video: Hoe Een Profiel In Odnoklassniki Gratis Te Sluiten

Video: Hoe Een Profiel In Odnoklassniki Gratis Te Sluiten
Video: Одноклассники войти без регистрации | Как войти в Одноклассники не создавая аккаунт! 2024, April
Anonim

Alle pagina's op het sociale netwerk zijn openbaar. Gebruikers kunnen mensen vinden, hun foto's bekijken, statussen lezen en berichten op de muur. Om de maximale informatie op uw pagina te verbergen voor nieuwsgierige blikken, leest u hoe u een profiel in Odnoklassniki sluit en of u dit gratis kunt doen.

Hoe een profiel op Odnoklassniki gratis te sluiten
Hoe een profiel op Odnoklassniki gratis te sluiten

instructies:

Stap 1

Een gesloten profiel in Odnoklassniki betekent een pagina die alleen vrienden kunnen bezoeken. De persoonlijke informatie van de gebruiker, inclusief een vergrote kopie van de homepage, is niet beschikbaar voor buitenstaanders.

Stap 2

Om uw profiel in Odnoklassniki te sluiten, moet u inloggen en naar de hoofdpagina van uw account gaan.

Stap 3

Onder de secties "Een persoonlijke foto toevoegen", "Een evenement maken" en andere onder de avatar, zou je het item "Meer" moeten vinden.

Stap 4

Selecteer in de vervolgkeuzelijst na het klikken op de knop het item "Instellingen wijzigen". In de voorgestelde lijst is er een positie "Sluit profiel", waardoor u kunt bereiken wat u wilt. Om de bewerking te voltooien, moet u uw account opwaarderen met 25OK. Dit kan rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoonaccount.

Stap 5

In het formulier dat wordt geopend, moet u het nummer invoeren waarop u een verzoek ontvangt om de opname van geld te bevestigen.

Om een betaling uit te voeren, moet u de instructies in sms-berichten strikt volgen.

Stap 6

Wanneer het je lukt om je profiel in Odnoklassniki te sluiten, kan niemand, behalve vrienden, je berichten schrijven, foto's bekijken, cadeaus sturen, je uitnodigen voor groepen. In dit geval krijgt u de mogelijkheid om absoluut alle acties uit te voeren die eerder beschikbaar waren.

Stap 7

Met een gesloten profiel kunt u ook een privacyniveau selecteren, waardoor de pagina niet beschikbaar is voor weergave in site search of alleen zichtbaar is voor geregistreerde gebruikers.

Stap 8

Veel bezoekers van het sociale netwerk zijn geïnteresseerd in de vraag of het mogelijk is om een profiel in Odnoklassniki gratis te sluiten. Helaas is dit niet mogelijk. U kunt echter voorkomen dat mensen buiten uw vriendenkring berichten naar u schrijven, en u kunt ook fotoalbums verbergen.

Aanbevolen: