Informatie Van Een Flashstation Lezen

Inhoudsopgave:

Informatie Van Een Flashstation Lezen
Informatie Van Een Flashstation Lezen

Video: Informatie Van Een Flashstation Lezen

Video: Informatie Van Een Flashstation Lezen
Video: De Voordelen van Lezen 2024, April
Anonim

Soms doen zich bij het gebruik van flashdrives bepaalde problemen voor, bijvoorbeeld dat sommige informatie erop niet wordt gelezen en een bepaalde ruimte in beslag neemt. Als u deze bestanden wilt bekijken, gebruikt u aanvullende programma's.

Informatie van een flashstation lezen
Informatie van een flashstation lezen

Noodzakelijk

ver-manager

instructies:

Stap 1

Steek de USB-stick in uw computer. Zorg ervoor dat u het controleert met een antivirusprogramma met bijgewerkte databaseversies, open en bestudeer de inhoud zorgvuldig, bekijk het aandeel van de weergegeven gegevens in de totale bezette ruimte van de flashdrive.

Stap 2

Schakel de weergave van verborgen items op uw computer in. Open hiervoor de "Mapopties" in het menu "Configuratiescherm" of in het item "Extra", dat zich in een willekeurige map op uw computer bevindt. Selecteer in het kleine venster dat wordt geopend het tweede tabblad, dat verantwoordelijk is voor het aanpassen van het uiterlijk.

Stap 3

Scrol naar de onderkant van de lijst en vink het vakje aan naast 'Verborgen mappen en bestanden weergeven'. Schakel ook, net hierboven, het item "Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen" uit. De tweede is niet nodig, maar het zal u helpen het type bestanden op de verwisselbare media te bepalen. Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 4

Open de inhoud van de flashdrive en kijk of daar verborgen inhoud is verschenen, die mogelijk extra ruimte in beslag nam. Als dit niet het geval is, probeer dan te controleren op een verborgen partitie op de geheugenkaart. Ga hiervoor naar het "Configuratiescherm" en selecteer "Administrative Tools". Open in Computerbeheer uw geheugenapparaten en bekijk de structuur van uw flashstation.

Stap 5

Als u geen verborgen bestanden of partities op verwisselbare media hebt gevonden, download en installeer dan een bestandsbeheerder op uw computer om de inhoud van mappen te bekijken. U kunt de gebruikelijke Total Commander gebruiken, maar in de meeste gevallen ziet deze ook geen items die niet op verwisselbare media worden weergegeven. De FAR-manager, die u kunt downloaden van de officiële website (https://www.farmanager.com/), is het meest geschikt voor deze situatie.

Stap 6

Installeer de bestandsbeheerder op uw computer, steek de schijf in de USB-poort van uw computer en open de inhoud ervan in het programma. Gebruik de pijltjestoetsen, Backspace en Enter om door mappen in FAR te navigeren. Bekijk de inhoud van de flashdrive ermee.

Aanbevolen: