Informatie Extraheren Van Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Informatie Extraheren Van Een USB-flashstation
Informatie Extraheren Van Een USB-flashstation

Video: Informatie Extraheren Van Een USB-flashstation

Video: Informatie Extraheren Van Een USB-flashstation
Video: Bootable USB Flash Drive using Rufus (MBR/GPT, Legacy/UEFI) 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat de operaties met de overdracht van informatie geen moeilijke stappen zijn, heeft een groot aantal gebruikers vaak problemen. Zoals de praktijk laat zien, is het bijzonder moeilijk om informatie uit een draagbaar medium te halen.

Informatie extraheren van een USB-flashstation
Informatie extraheren van een USB-flashstation

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - USB-poort;
  • - informatie op de USB-stick.

instructies:

Stap 1

Bereid eerst het medium voor, namelijk de USB-stick waaruit u informatie wilt extraheren. Op een computer kan deze bewerking op verschillende manieren worden uitgevoerd. Steek de USB in de daarvoor bestemde aansluiting op uw computer. Na een paar seconden wordt het apparaat automatisch gelezen en verschijnt er een menu waarin u moet kiezen hoe u de media wilt gebruiken.

Stap 2

Klik op "Bestandsverkenner openen". Dit is de beste optie omdat u alle bestanden moet zien die op het USB-apparaat zijn opgeslagen. U kunt ook Mijn computer openen. Selecteer vervolgens de USB-stick door met de rechtermuisknop te klikken en klik op het item "Openen via Verkenner".

Stap 3

Bekijk alle bestanden die moeten worden uitgecheckt. Probeer alles in mappen te plaatsen zodat er in de toekomst geen problemen zijn met het vinden van deze of gene informatie. Open vervolgens de map op de harde schijf van uw computer waar u alle bestanden van de USB-stick moet uitpakken. Vouw het dan in, of verklein het formaat.

Stap 4

Breng bestanden over van een USB-flashstation door ze te slepen en neer te zetten. Neem een bestand van een USB-station en breng het over naar een map op de harde schijf van uw pc. Als u alle bestanden volledig naar uw computer wilt overbrengen, kunt u op CTRL + A drukken om alle mappen en bestanden te selecteren. Druk vervolgens op CTRL + C om te kopiëren. Open een map op uw computer en druk op de toetsencombinatie CTRL + V. U kunt ook met de rechtermuisknop klikken en Plakken selecteren.

Stap 5

Zodra alle informatie van de flashdrive is geëxtraheerd, hoeft u zich niet te haasten om het apparaat fysiek uit de computer te trekken. Dit is de meest voorkomende gebruikersfout, waarna er vaak problemen ontstaan met de werking van een USB-drive. Klik in de lade op "Hardware veilig verwijderen". Selecteer vervolgens uw USB-flashstation. En klik op de Stop-knop. Vervolgens kunt u het apparaat uit de USB-aansluiting halen.

Aanbevolen: