Hoe Windows-wachtwoord Te Verwijderen Remove

Inhoudsopgave:

Hoe Windows-wachtwoord Te Verwijderen Remove
Hoe Windows-wachtwoord Te Verwijderen Remove

Video: Hoe Windows-wachtwoord Te Verwijderen Remove

Video: Hoe Windows-wachtwoord Te Verwijderen Remove
Video: How to Disable Windows 10 Login Password and Lock Screen 2024, April
Anonim

Wachtwoorden in het Windows-besturingssysteem worden gebruikt om toegang te krijgen tot computerbeheerfuncties en om systeemconfiguratie en installatie van programma's uit te voeren. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u deze opnieuw instellen. Om dit te doen, kunt u speciale hulpprogramma's gebruiken.

Hoe Windows-wachtwoord te verwijderen remove
Hoe Windows-wachtwoord te verwijderen remove

instructies:

Stap 1

Download Offline NT Password Editor, waarmee u kunt werken met opgeslagen wachtwoorden en Windows-registervermeldingen. Het programma wordt gedistribueerd in het formaat van een harde schijf-image, en daarom moet u het op een verwisselbare USB-drive of CD-disk branden. U kunt dit doen met behulp van het UltraISO-hulpprogramma. Klik met de rechtermuisknop op het programmabeeld en selecteer "Openen met" - UltraISO in het contextmenu. Plaats het opslagmedium in uw computer en selecteer "Creëer harde schijf-image" en klik vervolgens op "Branden".

Stap 2

Wacht tot het einde van de procedure en start uw computer opnieuw op. Om het programma uit te voeren, moet u de juiste BIOS-instellingen instellen. Druk op F2 terwijl u de computer opstart (F8, afhankelijk van uw moederbordmodel). In het verschenen instellingenvenster in het gedeelte Boot - First Boot Device specificeert u uw USB-flashstation of diskettestation, afhankelijk van op welke gegevensdrager u het programma hebt opgenomen. Sla de wijzigingen op (F10) en wacht tot de toepassing is geladen.

Stap 3

Geef in het menu dat verschijnt het nummer van de schijf op waarop het systeem is geïnstalleerd, in overeenstemming met de gegevens die op het scherm in de regel Kandidaat Windows-partitie worden weergegeven. Om een optie te selecteren, laat u zich leiden door de grootte van uw harde schijfpartitie, aangegeven in megabytes. Voer het geselecteerde cijfer in en druk op Enter. Druk vervolgens nogmaals op Enter om het gedeelte te bevestigen waar de beheerderswachtwoorden zijn opgeslagen.

Stap 4

Voer vervolgens het cijfer 1 in om de wachtwoordresetbewerking te selecteren (Gebruikersgegevens en wachtwoord bewerken). Schrijf in het volgende gedeelte het RID dat in de eerste kolom van de bovenstaande tabel wordt vermeld. Voer daarna opnieuw het cijfer 1 in om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Voer na het voltooien van de procedure een uitroepteken in om de bewerkingsmodus te verlaten en druk op Enter.

Stap 5

Om uw wijzigingen op te slaan, voert u de letter q in en bevestigt u uw invoer. Geef vervolgens de letter y op. Voer vervolgens n in om uw computer opnieuw op te starten. Verwijder de schijf of het flashstation en druk vervolgens op de combinatie van Ctrl, alt="Image" en Del om opnieuw op te starten. Het opnieuw instellen van het Windows-wachtwoord is nu voltooid en u kunt een nieuw wachtwoord instellen in de systeeminstellingen.

Aanbevolen: