Updates Terugdraaien In

Inhoudsopgave:

Updates Terugdraaien In
Updates Terugdraaien In

Video: Updates Terugdraaien In

Video: Updates Terugdraaien In
Video: YpsoPump: ampul, canule, slang en meer 2024, April
Anonim

Uitgebreide ervaring met besturingssystemen in de Windows-lijn leert dat niet elk nieuw servicepack zo goed is als de systeemontwikkelaars beweren. Een van de geïnstalleerde servicepacks kan een positief effect hebben op de werking van bepaalde programma's, maar kan ook voor onaangename verrassingen zorgen in de vorm van een zwakke bescherming van de computer tegen virussen. Daarom is de update niet hetzelfde, soms is het de moeite waard om enkele systeemupdatepakketten terug te draaien.

Updates terugdraaien?
Updates terugdraaien?

Noodzakelijk

Systeemoplossingen voor het beheren van servicepacks

instructies:

Stap 1

Als je om wat voor reden dan ook een dringende terugdraaiing van updates nodig hebt, gebruik dan verschillende systeemoplossingen die zijn geïntegreerd in de Windows-shell:

- Dienst "Systeemherstel" (toepassing voor systeemherstel);

- Service "Gegevensback-up" (Windows Backup Utility);

- dienst voor het controleren van de integriteit en veiligheid van bestanden die belangrijk zijn voor de werking van het systeem.

U hebt waarschijnlijk de services "Systeemherstel" en "Gegevensback-up" gezien in het menu "Start" (sectie van standaard- en hulpprogramma's). De snelkoppeling naar de nieuwste service verschijnt niet in het menu Start, maar kan eenvoudig op het bureaublad worden weergegeven. Als u de bovenstaande services om de een of andere reden niet kunt vinden, moet u de configuratie van het besturingssysteem herstellen. Dit kan worden gedaan met een besturingssysteemdistributie.

Stap 2

Dus voordat u iets gaat herstellen, moet u weten of de optie "Systeemherstel" actief is in uw besturingssysteem. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer", selecteer vervolgens "Eigenschappen" en vervolgens het tabblad "Systeemherstel". Als de optie actief is, kunt u de schuifregelaar naar links of rechts verplaatsen.

Stap 3

Als u zojuist de hersteloptie hebt ingeschakeld, maakt u uw eerste herstelcontrolepunt. Klik op het menu "Start", selecteer "Programma's" en vervolgens "Accessoires". Selecteer in de lijst met programma's het item "Systeem" en klik op de regel "Systeemherstel".

Stap 4

Geef in het geopende venster een naam aan uw herstelpunt en klik op de knop "Maken". Nu, na het installeren van een programma of andere actie die heeft geleid tot een wijziging in het systeemregister, kunt u installaties van niet alleen programma's, maar ook updates ongedaan maken.

Stap 5

Om de updates terug te draaien, moet u het venster "Systeemherstel" starten, wat we tot nu toe met succes hebben gedaan, en vervolgens een herstelpunt selecteren, bijvoorbeeld gisteren. In het venster ziet u de wijzigingen die in het systeem zijn aangebracht, op basis van deze informatie kunt u een geschikt herstelpunt vinden. Klik op de knop Volgende om door te gaan. Afhankelijk van het geselecteerde herstelpunt kan de bewerking enkele minuten tot een periode van een uur of langer duren, de snelheid van herstel is ook afhankelijk van de snelheid van de computer als geheel.

Stap 6

Nadat u de computer opnieuw heeft opgestart, ziet u een bericht op het scherm over het succesvol of niet succesvol terugdraaien van de laatste wijzigingen.

Aanbevolen: