Hoe Een Opstart-cd Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Opstart-cd Te Branden
Hoe Een Opstart-cd Te Branden

Video: Hoe Een Opstart-cd Te Branden

Video: Hoe Een Opstart-cd Te Branden
Video: windows mediaplayer: cd branden 2024, April
Anonim

Om sommige programma's en toepassingen te kunnen uitvoeren zonder het besturingssysteem te gebruiken, moet u speciale opstartbare schijven maken die in DOS-modus kunnen worden uitgevoerd.

Hoe een opstart-cd te branden
Hoe een opstart-cd te branden

Noodzakelijk

  • - Nero Burning Rom;
  • - IsofileBurning.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een multiboot-schijf te branden, is door voor deze taak een kant-en-klare schijfkopie te gebruiken. Het moet natuurlijk worden gemaakt vanaf de opstartschijf. Zoek het afbeeldingsbestand met het vereiste softwarepakket en download het.

Stap 2

Om dit beeld snel op te nemen, kunt u een speciaal voor dit doel ontworpen hulpprogramma gebruiken. Download de IsoFileBurning-gadget. Voer deze applicatie uit.

Stap 3

Geef in de eerste alinea de locatie van de vereiste afbeelding op. Selecteer in het tweede menu-item het dvd-station waarin u eerst een lege cd- of dvd-schijf installeert. Druk op de knop ISO branden om de autoload-opstart-cd te branden.

Stap 4

In een situatie waarin u de parameters van de toekomstige opstartbare schijf in meer detail moet configureren, wordt aanbevolen om het programma Nero Burning Rom te gebruiken.

Stap 5

Installeer dit programma en voer het bestand Nero.exe uit. Wanneer het venster Nieuw project verschijnt, selecteert u DVD-Rom (Boot) in de linkerkolom. Open het Download-menu. Zoek het item "Bestandsafbeelding" en geef de locatie op waar het vereiste afbeeldingsbestand is opgeslagen door op de knop "Bladeren" te klikken.

Stap 6

Klik nu op de knop "Nieuw". Voeg extra bestanden toe aan de schijf als u er toepassingen op moet schrijven die niet zijn opgenomen in de standaardset van de afbeelding.

Stap 7

Klik op de knop "Opnemen". Stel de schrijfsnelheid van deze schijf in. Vink het vakje aan naast "Schijf voltooien" als u niet van plan bent er nieuwe bestanden aan toe te voegen na het einde van deze opnamesessie.

Stap 8

Klik op de knop "Branden" en wacht tot het brandproces van de opstart-cd is voltooid. Controleer de staat van de schijf door uw computer opnieuw op te starten.

Aanbevolen: