Hoe De Programmasleutel Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Programmasleutel Te Vinden
Hoe De Programmasleutel Te Vinden

Video: Hoe De Programmasleutel Te Vinden

Video: Hoe De Programmasleutel Te Vinden
Video: How to Find Activation key of any program 2024, April
Anonim

Je hebt een gelicentieerd programma gekocht, er een behoorlijk lange tijd aan gewerkt, maar om de een of andere reden werkte het niet meer, en bij het openen moet je een sleutel of een activeringscode invoeren. Hoe te zijn? Hoe vind ik de programmasleutel?

Hoe de programmasleutel te vinden
Hoe de programmasleutel te vinden

instructies:

Stap 1

De sleutel van het besturingssysteem kan op de computer zelf worden bekeken. Ga hiervoor naar het "Configuratiescherm" via het menu "Start". Open vervolgens het tabblad Systeem en onderhoud en selecteer vervolgens het tabblad Systeem. Dit tabblad bevat alle informatie over de technische kenmerken van uw computer, inclusief de besturingssysteemsleutel. Als u het programma vanaf een schijf hebt geïnstalleerd, staat de sleutel op de doos of in de licentieovereenkomst. Je hoeft ze alleen maar te pakken en naar de programmacode te kijken. Dit is meestal een twintigcijferige combinatie van letters en cijfers die in groepen zijn gerangschikt.

Stap 2

Maar het komt ook voor dat u de schijf kwijtraakt. Daarom kunt u de programmasleutel niet zien. Hoe te zijn in dit geval? De uitweg is eenvoudig. U kunt de sleutel vinden via de zoekmachines Rambler, Google, Yandex en anderen. Om dit te doen, voert u gewoon een query in die de naam van het programma bevat. De zoekmachine zal opties vinden en u hoeft alleen de sleutel te kiezen die geschikt is voor het programma. Het is ook vermeldenswaard dat cybercriminelen vaak verschillende kwaadaardige programma's verbergen in dergelijke bestanden, die, nadat het bestand is geïnstalleerd, in het systeem worden geactiveerd. Scan daarom alle gedownloade bestanden met antivirussoftware.

Stap 3

U kunt ook de officiële website van de softwareleverancier bezoeken. Dien een verzoek in bij de ondersteuningsservice met een verzoek om de sleutel voor uw programma te herstellen. Sommige softwareleveranciers plaatsen sleutels op hun sites. Registreer je dan gewoon op de site en download de sleutel. Voor herstel heeft u in de regel het e-mailadres nodig dat bij de registratie is opgegeven.

Stap 4

Als geen van de acties heeft geholpen, koop dan een nieuw programma of een andere activeringssleutel op de officiële website van de serviceprovider. U moet echter opnieuw een bepaald bedrag betalen om de licentiesleutel van de fabrikant officieel te gebruiken.

Aanbevolen: