Hoe Minecraft Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Minecraft Te Verwijderen
Hoe Minecraft Te Verwijderen

Video: Hoe Minecraft Te Verwijderen

Video: Hoe Minecraft Te Verwijderen
Video: How to Delete a Texture Pack in "Minecraft" : "Minecraft" Tips 2024, April
Anonim

Het verwijderen van een game is dezelfde procedure als het verwijderen van de meest voorkomende toepassing die op een computer is geïnstalleerd. Er kunnen veel redenen zijn om te wissen: onjuiste werking, incompatibiliteit met het systeem of voorkeur voor een andere versie. Correcte en competente verwijdering van programma's is een garantie voor een stabiele werking van het systeem.

Hoe minecraft te verwijderen
Hoe minecraft te verwijderen

Noodzakelijk

Computer, schijf of installatiebestand met het spel

instructies:

Stap 1

Er zijn vijf manieren om Minecraft van het systeem te verwijderen. De-installatie via het configuratiescherm, met behulp van speciale toepassingen voor het verwijderen van programma's, via de map "Deze computer", via het menu "Start", met behulp van het installatiebestand met het spel.

Stap 2

Om te verwijderen met de eerste methode, opent u het menu Start in de linkerbenedenhoek, selecteert u het configuratiescherm, dubbelklikt u op de standaard Windows-toepassing Programma's toevoegen/verwijderen in het venster, selecteert u de Minecraft-regel in de lijst en klikt u op de knop Verwijderen. Er verschijnt een verwijderprogramma, klik op "Volgende" totdat een voortgangsbalk verschijnt die het begin van de verwijderingsprocedure aangeeft. Als u klaar bent, start u indien nodig uw computer opnieuw op.

Stap 3

De volgende methode is vergelijkbaar met de vorige. Het verwijderingsprincipe is hier hetzelfde. Het verschil is dat u eerst een van de de-installatieprogramma's moet installeren. Na de installatie start u het op en gaat u stap voor stap verder als in het eerste geval. Sommigen van hen zijn: Revo Uninstaller, TuneUp Utilities, Uninstall Tool, CCleaner.

Stap 4

De derde manier is universeel. Open hiervoor "Deze computer", selecteer de gewenste schijf, meestal is dit de lokale schijf (C), en als er niets is veranderd tijdens de installatie van de game, open dan Program Files, in sommige gevallen Games, zoek de map genaamd Minecraft, selecteer het en klik op de toetscombinatie Shift + Delete.

Stap 5

Verwijderen via het menu Start is een standaard en eenvoudigste procedure. Om dit te doen, opent u in de linkerbenedenhoek "Start", in het menu dat verschijnt, klikt u op het tabblad "Alle programma's", selecteert u Minecraft in de weergegeven lijst en selecteert u de opdracht Verwijderen.

Stap 6

De laatste methode is als volgt: voer het installatiebestand met de game uit, na het laden zal het systeem automatisch detecteren dat de game al op de computer is geïnstalleerd en in plaats van het tabblad Installeren verschijnt Installatie ongedaan maken, klik erop.

Aanbevolen: