Een Account Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Account Toevoegen
Een Account Toevoegen

Video: Een Account Toevoegen

Video: Een Account Toevoegen
Video: Het toevoegen van meerdere email accounts aan je gmail account 2024, April
Anonim

Als meer dan één persoon de computer gebruikt, is het zinvol om de toegang tot de persoonlijke bestanden van elke gebruiker te beperken. Zo kunt u niet alleen persoonlijke gegevens verbergen, maar ook de ingevoerde wachtwoorden veilig opslaan op regelmatig bezochte sites.

Een account toevoegen
Een account toevoegen

instructies:

Stap 1

Met meerdere accounts op één computer kan elke gebruiker ook zijn bureaublad naar eigen smaak ontwerpen, zijn eigen instellingen maken voor de werking van verschillende apparaten en programma's.

Om een nieuw account toe te voegen, gaat u naar het menu Start in de linkerbenedenhoek van uw scherm. Selecteer vervolgens het gedeelte "Configuratiescherm" en selecteer "Gebruikersaccounts".

Stap 2

Hier kunt u een nieuw account toevoegen, een bestaand verwijderen, een wachtwoord voor het account instellen, wijzigen of verwijderen. Kies "Account maken".

Stap 3

U wordt gevraagd een naam in te voeren voor het nieuwe account en het type te selecteren: beheerder of gebruiker met beperkte rechten. Door de eerste te kiezen, krijgt de gebruiker van het nieuwe account onbeperkte rechten en vrijheid van handelen bij het werken met de computer. Als u een beperkte invoer maakt, kan de gebruiker zelf geen programma's installeren en krijgt hij wat meer beperkingen.

Nadat u een invoer hebt gemaakt, kunt u deze aanpassen door een gebruikersafbeelding en wachtwoord te selecteren, toegangsrechten te wijzigen, enz.

Aanbevolen: