Hoe Downgraden?

Inhoudsopgave:

Hoe Downgraden?
Hoe Downgraden?

Video: Hoe Downgraden?

Video: Hoe Downgraden?
Video: GTA SA - How to Downgrade Steam Version [Tutorial] - Feat. SpooferJahk 2024, April
Anonim

Zeker, computergebruikers hadden vaak te maken met het probleem van het downgraden van de softwareversie, aangezien het nogal moeilijk is om een latere release van updates te vervangen door een oude. Het downgraden van het BIOS op Intel-gebaseerde computers is een van de meest verwarrende en tijdrovende processen.

Hoe downgraden?
Hoe downgraden?

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - kennis van de configuratie van de computer.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw computermodel het terugdraaien van updates naar een eerdere versie ondersteunt. Bewaar kopieën van de BIOS-instellingen, zodat ze na het updaten gemakkelijk kunnen worden hersteld naar hun gebruikelijke posities.

Stap 2

Kies zelf welke methode wordt gebruikt om te updaten - vanaf een flashstation, schijf of rechtstreeks vanaf internet met behulp van de installatie van extra software, ook geleverd door de Intel-fabrikant. Zorg er in de eerste twee gevallen voor dat uw computer dit type BIOS-update ondersteunt, aangezien deze methoden geschikt zijn voor enkele van hun typen.

Stap 3

Open de officiële website voor technische ondersteuning van Intel in uw webbrowser. Download in het gedeelte "Downloadcentrum" de benodigde bestanden en sla ze op in een tijdelijke map op uw computer, rekening houdend met het model van het moederbord.

Stap 4

Installeer de gedownloade software volgens de instructies van de installatiewizard. Lees de licentieovereenkomst aandachtig door en vink, als u de software blijft gebruiken, het vakje aan om aan te geven dat u akkoord gaat met de voorwaarden.

Stap 5

Klik op de knop Voltooien. In dit geval zal het programma beginnen met het updaten van het BIOS, zet de computer een paar minuten niet zelf uit. Later ziet u het updatestatusvenster, sluit de computer op dit punt nooit af of start hem opnieuw op.

Stap 6

Nadat je een zwart venster hebt, wanneer het zegt dat het proces is voltooid, start je je computer opnieuw op en controleer je of er wijzigingen in zijn werk zijn. U kunt uw gebruikelijke activiteiten op de computer direct starten nadat de update is voltooid.

Stap 7

Ga op dezelfde manier terug en kies ervoor om de bestanden van eerdere versies van de updates te downloaden als u denkt dat dit het probleem zal oplossen.

Aanbevolen: