Warcraft Downgraden

Inhoudsopgave:

Warcraft Downgraden
Warcraft Downgraden

Video: Warcraft Downgraden

Video: Warcraft Downgraden
Video: The Biggest DOWNGRADE in Warcraft 2024, Mei
Anonim

Vaak vereist het opnieuw installeren van een lagere versie van een programma of een computerspel een herinstallatie om correct te werken. Om te voorkomen dat er gegevens verloren gaan in de vorm van opgeslagen bestanden voor de voortgang van het spel, zijn er verschillende manieren om de versie te downgraden zonder het spel zelf opnieuw te installeren.

Warcraft downgraden
Warcraft downgraden

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Open de map met de spelvoortgangsbestanden op je computer. Ze kunnen zowel in Programmabestanden op de lokale schijf (afhankelijk van de installatiemap) als in gebruikersdocumenten worden gevonden. Het is ook handig om de applicatiegegevens van verschillende gebruikers te controleren. Verplaats deze bestanden naar een aparte map op je computer, die niet aan het spel is gekoppeld.

Stap 2

Open het configuratiescherm van de computer, ga naar het menu Programma's toevoegen/verwijderen. Verwijder het spel volledig en herstart je besturingssysteem. Installeer vervolgens de niet-bijgewerkte versie van Warcraft en ga ernaartoe zodat het programma zelf de benodigde mappen maakt zonder uw deelname.

Stap 3

Kopieer de opgeslagen bestanden naar dezelfde map waar ze zich eerder bevonden. Wees voorzichtig - voor verschillende versies van het spel kunnen totaal verschillende mappen worden gebruikt om informatie over saves op te slaan.

Stap 4

Als er een opslagpunt op uw computer is gemaakt voordat u de update installeerde, opent u het hulpprogramma voor het herstellen van het besturingssysteem vanuit het menu met standaardhulpprogramma's.

Stap 5

Volg de instructies in het hulpprogrammamenu om uw computer te herstellen naar de datum waarop de update niet was geïnstalleerd. Houd er rekening mee dat hierdoor alle programma's die tijdens deze periode zijn geïnstalleerd, worden verwijderd en al hun wijzigingen worden geannuleerd.

Stap 6

Download het archief op het volgende adres https://www.playground.ru/redirect/slil.ru/27445314 en pak de inhoud daarvoor uit in de gamemap. Om de Warcraft-versie te downgraden naar 1.07. Selecteer de bestandsvervangingsmodus. Controleer voor de installatie het archief op virussen en kwaadaardige code.

Stap 7

Registreer de wijzigingen aan het spel in het register met behulp van het programma dat is gedownload van de link https://www.playground.ru/redirect/slil.ru/27445331. Voer de patch uit om https://www.playground.ru/download/?file=11769&mirror=13466&from=phttp te installeren. Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: