Hoe Het Russische Lettertype Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Russische Lettertype Te Veranderen
Hoe Het Russische Lettertype Te Veranderen

Video: Hoe Het Russische Lettertype Te Veranderen

Video: Hoe Het Russische Lettertype Te Veranderen
Video: Dit is wat ik doe in Russische garages 2024, Mei
Anonim

Lettertypen in het besturingssysteem werken niet altijd correct. Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat weinigen van hen de Russische taal ondersteunen. Om onbegrijpelijke hiërogliefen in het menu te voorkomen, moet u daarom de juiste instellingen maken.

Hoe het Russische lettertype te veranderen
Hoe het Russische lettertype te veranderen

instructies:

Stap 1

Open bureaubladeigenschappen door er met de rechtermuisknop op te klikken. Open het tabblad Vormgevingsinstellingen en selecteer een van de standaardlettertypen in het vervolgkeuzemenu. Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 2

Als het vorige punt niet heeft geholpen, opent u het configuratiescherm van uw computer. Zoek het menu "Regionale en talen", open het en in het instellingenvenster dat verschijnt, selecteer het tabblad "Geavanceerd". Als uw distributiekit voor uw besturingssysteem zich niet op een van de harde schijven bevindt, plaatst u de schijf met het Windows-besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd. Configureer ondersteuning voor de Russische taal in het vervolgkeuzemenu, start uw computer opnieuw op.

Stap 3

Als u wilt dat lettertypen die alleen beschikbaar zijn voor Latijnse tekens in een tekst- of grafische editor beschikbaar zijn voor de Russische toetsenbordindeling, kopieer dan de naam en zoek ermee op internet. Dit komt door het feit dat sommige lettertypen mogelijk niet correct worden weergegeven in het systeem bij gebruik van verschillende talen, maar de meeste hebben universele tegenhangers die stabiel werken met uw favoriete.

Stap 4

Installeer de lettertypen na het downloaden op het systeem. Open hiervoor het juiste item in het configuratiescherm en gebruik de functies "Kopiëren" - "Plakken" om het lettertype in deze map te installeren. De installatie kan ook worden gedaan door te slepen en op de linkermuisknop te drukken.

Stap 5

Test de weergave van nieuwe lettertypen in een tekst- of afbeeldingseditor door deze te starten en een tekstinvoermodus te kiezen. Open in het veld met bewerkingstools het vervolgkeuzemenu voor lettertypen en zoek er nieuwe in. Bekijk hun werk op het voorbeeld van het invoeren van verschillende tekens met behulp van de Russische toetsenbordindeling, nadat u de tekst of een deel ervan met de linkermuisknop hebt geselecteerd.

Aanbevolen: