Hoe De Resolutie Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Resolutie Te Verhogen?
Hoe De Resolutie Te Verhogen?

Video: Hoe De Resolutie Te Verhogen?

Video: Hoe De Resolutie Te Verhogen?
Video: How-to: alles over resolutie 2024, Mei
Anonim

Het scherpste beeld op het scherm wordt bereikt met de juiste resolutie-instelling. De schermresolutie is verantwoordelijk voor de grootte van objecten in het monitorbeeld. De korreligheid van het beeld is het resultaat van lage schermresoluties. U kunt de resolutie verhogen in de Windows-instellingen.

Hoe de resolutie te verhogen?
Hoe de resolutie te verhogen?

instructies:

Stap 1

Dit gebeurt als volgt. Ga naar uw bureaublad en klik met de rechtermuisknop ergens op het scherm. Selecteer in het contextuele vervolgkeuzemenu het laagste item "Personalisatie". U ziet een venster met fijne personalisatie-instellingen. We zijn geïnteresseerd in de eigenschappen van het scherm, dus in de linkerkolom, onderaan, vinden we de link "Scherm" en klikken erop.

Stap 2

Nadat u naar het schermconfiguratiescherm bent gegaan, worden de links in dezelfde linkerkolom bijgewerkt en ziet u onder andere het opschrift "Scherminstellingen configureren". Klik erop en ga naar het venster met weergave-instellingen.

Stap 3

Hier ziet u het vervolgkeuzemenu "Oplossing". Selecteer deze met de linkermuisknop, en stel in de drop-down "slider" de gewenste resolutie voor je in, bijvoorbeeld 1366x768 (laten we aannemen dat je 1280x720 hebt ingesteld). Klik na het instellen van de toestemming op "Toepassen" en "OK".

Aanbevolen: