Hoe Bestanden Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Bij Te Werken
Hoe Bestanden Bij Te Werken

Video: Hoe Bestanden Bij Te Werken

Video: Hoe Bestanden Bij Te Werken
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

U moet bestanden op verschillende manieren bijwerken - het hangt allemaal af van de bestanden zelf. Sommige kunnen het beste worden bijgewerkt via internet, omdat de applicatie regelmatig updates nodig heeft om correct te werken (of om de veiligheid van het besturingssysteem te garanderen). En sommige programma's hoeven niet te worden bijgewerkt, dus de methode is anders (meestal een installatieprogramma of archief).

Hoe bestanden bij te werken
Hoe bestanden bij te werken

instructies:

Stap 1

Allereerst, als u een Windows-besturingssysteem hebt, is het bijwerken van de systeembestanden een zeer belangrijke zaak. Want als je een oudere versie hebt geïnstalleerd, dan kan dit de oorzaak zijn van systeemfouten, softwareconflicten en vele andere problemen. Daarom is de update gewoon noodzakelijk voor de juiste werking van de applicaties. Upgrade methode naar keuze van de gebruiker. "Automatische update" heeft de voorkeur, want als het op het systeem is uitgeschakeld, mist u mogelijk een belangrijke patch voor het systeem. Om automatische updates in te schakelen, moet u naar het adres gaan: Start - Configuratiescherm - Automatische updates. Of, als u niet tevreden bent met de automatische update, kunt u deze downloaden op de officiële Microsoft-website (https://www.microsoft.com). Als je een aangepaste versie van het besturingssysteem hebt, is het beter om de update van een andere bron te downloaden. Bijvoorbeeld op een site die is gewijd aan uw aangepaste versie

Stap 2

Het is raadzaam om programma's die constant in systeemprocessen zijn (bijvoorbeeld antivirus) automatisch vanaf internet bij te werken, aangezien dergelijke toepassingen regelmatig (soms meerdere keren per dag) moeten worden bijgewerkt. Als dergelijke producten langdurig niet worden bijgewerkt, kan dit ernstige gevolgen hebben voor de beveiliging van het besturingssysteem. En elke keer updaten vanaf de site is hoogstwaarschijnlijk gewoon onhandig.

Stap 3

Als applicaties die automatisch van internet moeten worden bijgewerkt al lange tijd geen updates hebben ontvangen, moet u alles goed controleren. Ga eerst naar dat programma, klik op "eigenschappen" of "help" en ontdek de versie. Ga dan naar de officiële website en kijk welke versie van het programma de laatste is. Het is waarschijnlijk dat de applicatie niet meer automatisch wordt bijgewerkt vanwege het feit dat het een verouderde versie is. Om opnieuw updates te ontvangen, moet u de nieuwste versie van het programma downloaden van de officiële website.

Stap 4

Soms is de update niet nodig en werkt het programma mogelijk correct zonder. Maar het kan enkele functies aan het programma toevoegen, kleine bugs oplossen, enz. Over het algemeen zijn dit soort updates patches. Ze zijn vrij eenvoudig geïnstalleerd. Gewoonlijk moet u het installatieprogramma downloaden, vervolgens uitvoeren en de programmamap specificeren. Maar soms bevindt de patch zich in het archief en om hem uit te pakken, moet je het WinRar-programma installeren. En vervang dan in de regel de oude bestanden uit de programmamap door nieuwe uit de archieven.

Aanbevolen: