Hoe Max Payne Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Max Payne Te Starten
Hoe Max Payne Te Starten

Video: Hoe Max Payne Te Starten

Video: Hoe Max Payne Te Starten
Video: Что такое Max Payne? 2024, Mei
Anonim

Max Payne is een reeks games die hun tijd in veel opzichten ver vooruit zijn. Daarin, in een van de eerste, begonnen ze serieuze, niet-ironische plots te gebruiken, daarnaast besteedden ze veel tijd aan hun stilering en presentatie. Het is niet verwonderlijk dat zelfs 10 jaar na de release, gebruikers er nog steeds naar streven om het oude spel op nieuwe systemen te installeren en opnieuw te spelen.

Hoe Max Payne te starten
Hoe Max Payne te starten

instructies:

Stap 1

Het eerste deel van het spel werkt stabiel op Windows98 en XP als je de nieuwste versie van DirectX en audiodrivers hebt geïnstalleerd. Als het spel onder deze voorwaarden weigert te werken, koop dan eerst de gelicentieerde versie, omdat: illegale versies bevatten veel gebreken en daardoor kan het project mogelijk niet starten. Probeer de compatibiliteitsmodus met Windows 98 in te stellen als de problemen aanhouden - dit kan nodig zijn voor bepaalde hardwareconfiguraties.

Stap 2

Een aantal bugs en fouten kunnen optreden bij het spelen op Windows Vista of 7. Als het spel weigert te starten bij de root (of crasht na de eerste video) - installeer patch 1.05, dan lost het de OS-compatibiliteitsproblemen op. De tweede populaire fout is dat het spel geen geluid reproduceert: dit probleem wordt opgelost door een "fix" te installeren, die gemakkelijk te vinden is op thematische forums. Deze fix verandert het geluid in het spel niet, het converteert het alleen naar een ander formaat, dus het gebruik van de patch heeft op geen enkele manier invloed op de kwaliteit van het product. Andere, kleinere problemen (vaak individueel voor elke gebruiker) worden opgelost door de compatibiliteitsmodus te gebruiken.

Stap 3

Bugs in MaxPayne 2 worden op dezelfde manier opgelost. Om het spel op nieuwe machines te laten werken, moet je de nieuwste patch downloaden en installeren die door de ontwikkelaars is uitgebracht. In dit geval wordt de patch exclusief op de gelicentieerde versie van het spel geplaatst, omdat conflicten met lokalisatie en gebrek aan bescherming op illegale schijven.

Stap 4

Repack downloaden. Als je niet zeker weet of je alle benodigde updates en bookmarks zelf kunt installeren en downloaden, download dan de kant-en-klare RePack-versie. In feite krijg je een kit te zien die exclusief door fans is gemaakt: deze bevat onmiddellijk twee delen van de game met alle mogelijke fixes en fixes - de gebruiker hoeft alleen een snelkoppeling op het bureaublad te starten. Houd er echter rekening mee dat hoewel het werkt, deze versie illegaal en illegaal is.

Aanbevolen: