Hoe 3d Max-video Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe 3d Max-video Op Te Slaan
Hoe 3d Max-video Op Te Slaan

Video: Hoe 3d Max-video Op Te Slaan

Video: Hoe 3d Max-video Op Te Slaan
Video: Как сделать видео в 3d max 2024, April
Anonim

Je hebt een kant-en-klare scène in 3d Max. Alle objecten zijn getextureerd, hoogwaardige verlichting is ingesteld, animatie is gemaakt. U kunt beginnen met renderen. Standaard rendert 3d Max slechts één frame. Hoe zorg je ervoor dat alle animatie wordt opgeslagen?

Hoe 3d max-video op te slaan
Hoe 3d max-video op te slaan

instructies:

Stap 1

Open uw scène die moet worden weergegeven. Controleer alle animatie-opties. Druk vervolgens op de F10-knop op uw toetsenbord of op het pictogram Render Setup in de rechterbovenhoek van het scherm.

Stap 2

In het venster dat verschijnt, op het tabblad Algemeen, in de kolom Tijdoutput, selecteert u Actief tijdsegment. Tegelijkertijd bewaart 3d max al uw animaties van nul tot het laatste frame. Als u wilt, kunt u slechts een deel van de animatie opslaan. Vink hiervoor het vakje naast Bereik aan. Specificeer het framebereik voor weergave in de aangrenzende vensters.

Stap 3

Gebruik de muis om iets lager te bewegen. Klik in de kolom Uitvoer renderen op de knop Bestanden. In het venster dat verschijnt, selecteert u in de kolom Bestandstype AVI-bestand. Geef het pad op om op te slaan en de bestandsnaam. Klik op de knop "Opslaan".

Stap 4

Er verschijnt een ander venster voor je. Geef daarin de gewenste codec en compressiesnelheid voor uw video op. Klik OK. Vinkje - er zou een vinkje moeten verschijnen in de kolom Render Output naast de inscriptie Save File.

Stap 5

Helemaal onderaan het venster Render Setup, in de kolom Weergeven, selecteert u de camera of weergave waarvan u de video wilt opslaan.

U hebt dus alle nodige instellingen gemaakt voor het renderen van de animatie - u kunt beginnen met tellen. Klik hiervoor op de knop Render.

Aanbevolen: