Hoe Maak Je Elektrische Rails In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Elektrische Rails In Minecraft
Hoe Maak Je Elektrische Rails In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Elektrische Rails In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Elektrische Rails In Minecraft
Video: Руководство Minecraft - 10 - Рельсы 2024, Mei
Anonim

Spoorvervoer kan de reistijd in de Minecraft-wereld aanzienlijk verkorten. Om de reissnelheid te verhogen, zijn conventionele rails en mijnkarren niet voldoende. Je zult in staat zijn om langs het beoogde pad te bewegen, maar uiterst langzaam. De belangrijkste versneller in het spel zijn elektrische rails, maar hun fabricage is beladen met een aantal moeilijkheden.

Hoe maak je elektrische rails in minecraft
Hoe maak je elektrische rails in minecraft

instructies:

Stap 1

Goudstaven. Het is het belangrijkste onderdeel van elektrisch spoor. Omdat goud vrij moeilijk te ontginnen is, zijn elektrische rails inderdaad een waardevolle bouwsteen. Er zijn verschillende manieren om te gaan: vernietig zombievarkens, verbind goudklompjes of smelt gouderts. De laatste methode is de eenvoudigste en meest populaire. Om zes elektrische rails te maken, moet je zes goudstaven uitgeven.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Rood stof. Om dit te doen, moet je een blok rood erts vinden en het vernietigen met een houweel. In de regel vallen 4-5 eenheden rood stof uit één blok. Ze fungeert als een soort "draad" in de wereld van Minecraft. Je hebt één Red Dust nodig om zes elektrische rails te maken.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Stok. Dit blok is het gemakkelijkst te krijgen. Het is noodzakelijk om een boom om te hakken, er planken van te maken en stokken van de planken te halen. Het is het enige ingrediënt dat wordt gebruikt om zowel eenvoudige als elektrische rails te maken.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Creatie. Plaats goudstaven rond de randen, plaats een stok in het midden en rood stof eronder. Als je meerdere elektrische rails tegelijk wilt maken, verhoog dan de hoeveelheid middelen met een veelvoud van het aantal keren. Om het maximale aantal rails uit de beschikbare bronnen te maken, moet je de Shift-toets ingedrukt houden en op het knutselvenster klikken.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Versnelling. Als je gewoon elektrische rails naast de gebruikelijke plaatst, hebben ze het tegenovergestelde effect: de trolley begint te vertragen. Om dit te voorkomen heb je een drukplaat of een rode zaklamp nodig. Ze activeren de elektrische rails, waardoor de mijnkar op snelheid komt. Het zal echter na verloop van tijd nog steeds dalen.

Stap 6

Om snelheid over het hele spoor te behouden, moeten elektrische rails constant worden afgewisseld met conventionele. Afhankelijk van de situatie kan het aandeel variëren. De beste optie is 1 elektrische rail voor 25 conventionele rails.

Aanbevolen: