Hoe Het "Ultra ISO"-programma Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Het "Ultra ISO"-programma Te Gebruiken
Hoe Het "Ultra ISO"-programma Te Gebruiken

Video: Hoe Het "Ultra ISO"-programma Te Gebruiken

Video: Hoe Het
Video: Hoe brand je een ISO met PowerISO 2024, Mei
Anonim

Het UltraISO-programma is in de eerste plaats bedoeld voor het werken met het branden van schijven, maar ook voor het maken van afbeeldingsbestanden, het maken van virtuele schijven en opstartbare verwisselbare media.

Hoe het programma te gebruiken?
Hoe het programma te gebruiken?

Noodzakelijk

Een computer met een internetverbinding

instructies:

Stap 1

Download de nieuwste versie van UltraISO-software. Dit programma vervangt alle meest populaire vergelijkbare toepassingen voor het werken met informatieregistratie.

Stap 2

Installeer UltraISO-software door te dubbelklikken op het installatiebestand dat u hebt gedownload. De software-installatiewizard wordt geopend. Volg de instructies in de wizard om de installatieprocedure te voltooien.

Stap 3

Open het programma vanuit het menu "Start" of via het "Bureaublad" van uw computer, als u eerder hebt aangegeven dat u er een snelkoppeling op wilt plaatsen.

Stap 4

Besteed aandacht aan de opstelling van de elementen in het hoofdwerkgebied van het programma. In het bovenste deel van het venster bevinden zich knoppen van het hoofdmenu, evenals knoppen voor het beheren van programmaprocessen. De volledige inhoud van het venster is in twee delen verdeeld: het bovenste deel bevat bestanden die naar een medium zouden moeten worden geschreven, het onderste is een gewone verkenner waarmee u naar bestanden op de harde schijf kunt zoeken zonder het programma te verlaten. In het gebied linksboven in het toepassingsvenster wordt de schijf aangegeven waarop de opname wordt uitgevoerd, en in het gebied linksonder - de directorystructuur van de harde schijf om er doorheen te navigeren.

Stap 5

Bekijk de belangrijkste functies van het programma, die het vaakst worden gebruikt als u ermee werkt, nader. Open het Bootstrap-menu. In dit gedeelte kunt u verschillende opstartbare verwisselbare media maken, van flashdrives tot harde schijven. Bovendien kunt u zowel de bestaande afbeelding van een bepaald programma (bijvoorbeeld OS) naar de drager schrijven als informatie van de drager lezen en deze naar de afbeelding schrijven.

Stap 6

Merk op dat het Bootstrap-menu de functie bevat die UltraISO zo populair maakte. Dit is de functie van het maken van een opstartbare USB-flashdrive. Om deze functie te gebruiken, selecteer "Burn hard disk image". Er wordt een venster geopend waarin u het station moet selecteren dat naar het flashstation verwijst, het op te nemen afbeeldingsbestand en de opnamemethode. Ook in dit venster is het mogelijk om de flashdrive onmiddellijk te formatteren voor latere opname.

Stap 7

Open het menu Extra. Met de elementen van dit menu kunt u virtuele schijven maken en werken met opname-informatie op schijfmedia. Het is ook mogelijk om gegevens van een schijf te lezen en er een afbeelding van te maken op een computer. Met het programma kunt u ook het beeldbestandsformaat selecteren dat voor u het handigst is.

Stap 8

Houd er rekening mee dat alle hoofdopties van de applicatie zich in het knopmenu onder het hoofdmenu van het programma bevinden.

Aanbevolen: