Vray-materialen Toevoegen

Inhoudsopgave:

Vray-materialen Toevoegen
Vray-materialen Toevoegen

Video: Vray-materialen Toevoegen

Video: Vray-materialen Toevoegen
Video: V-ray для самых новичков. Введение в материалы. (Vray + 3Ds MAX) 2024, Mei
Anonim

3D MAX gebruikt vray-materialen om 3D-beelden te maken. Deze materialen kunnen onafhankelijk worden gemaakt of van internet worden gedownload, waardoor veel tijd wordt bespaard.

Vray-materialen toevoegen
Vray-materialen toevoegen

instructies:

Stap 1

Zoek en download veel materiaal van internet met behulp van een voor u geschikte zoekbron. Dit zal niet moeilijk zijn, aangezien 3D Max nu erg populair is. In dit opzicht zijn er veel vray-materialen, zowel amateurproductie als van de officiële ontwikkelaar. Op basis van het type installatie zijn deze materialen grofweg in te delen in twee categorieën: met een installateur en "kaal". Om vray-materialen met het installatieprogramma toe te voegen, hebt u geen extra software nodig, in tegenstelling tot dezelfde materialen in hun pure vorm. Nadat het archief met vray is gedownload, haast u niet om het uit te pakken, u moet enkele stappen ondernemen.

Stap 2

Schakel uw antivirusprogramma uit. Dit is nodig zodat het archief met vray eenvoudig kan worden uitgepakt. Om de een of andere reden zien de meeste antivirusprogramma's dit soort bestanden als een bedreiging voor de computer. Vergeet niet uw internetverbinding te sluiten voordat u uw antivirusprogramma uitschakelt. Want door antivirus uit te schakelen, maakt u uw pc weerloos tegen spyware en virusaanvallen.

Stap 3

Pak het archief uit met de gedownloade materialen. Als er een installatieprogramma in het archief is, voer het dan uit om vray-materialen te installeren. Om dit te doen, klikt u regelmatig op de knop "Volgende". Wacht tot de installatie is voltooid.

Stap 4

Download het GetYouWant-programma van internet als u "naakte" vray-materialen hebt. Installeer het op uw pc en start het vervolgens. Geef het pad op naar de bestanden die moeten worden geïnstalleerd. Wacht tot de vray is toegevoegd aan de 3D Max-bibliotheek.

Stap 5

Start de 3D-editor. Druk op de F10-toets. Er verschijnt een venster met een lijst van alle beschikbare vray-materialen. Onder hen vindt u degenen die onlangs zijn geïnstalleerd. Selecteer ze in de lijst en begin met maken.

Aanbevolen: