Hoe Vray Materiaal Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Vray Materiaal Te Laden
Hoe Vray Materiaal Te Laden

Video: Hoe Vray Materiaal Te Laden

Video: Hoe Vray Materiaal Te Laden
Video: V-ray для самых новичков. Введение в материалы. (Vray + 3Ds MAX) 2024, Mei
Anonim

V-Ray-materialen zijn een onmisbaar element bij het maken van 3D-beelden in 3D Max. Je kunt ze zelf maken, of je kunt kant-en-klare gebruiken, wat aanzienlijk tijd bespaart.

Hoe vray materiaal te laden
Hoe vray materiaal te laden

instructies:

Stap 1

Gebruik een voor u geschikte zoekbron om het vray-materiaal op internet te vinden. Houd er rekening mee dat sommige materialen worden geleverd met een speciaal installatieprogramma, en sommige zijn "naakt". Als je alleen het materiaal zelf hebt, zonder de bijbehorende installatie-interface, download dan ook het GetYouWant-programma. Dit is een vrij algemeen en gemakkelijk te gebruiken programma. Het is gemakkelijk te vinden en het is gratis.

Stap 2

Doe het volgende als u het vray-materiaal wilt downloaden dat met het installatieprogramma is gedownload. Schakel antivirus uit op uw pc. Anders kunt u het archief niet uitpakken met V-Ray. Om een onbekende reden beschouwt elke antivirus dergelijke archieven als schadelijke software. Het heeft geen zin om de antivirus opnieuw te configureren, omdat het later in vergelijkbare situaties de echte dreiging misschien niet opmerkt. Vergeet ook niet je internetverbinding uit te schakelen, want door je antivirus uit te schakelen, laat je je computer weerloos achter.

Stap 3

Voer het installatiebestand uit nadat het archief is uitgepakt. Bevestig alle acties van de installatiewizard door regelmatig op de OK-knop te drukken. Zodra de installatie is voltooid, sluit u het programma en start u uw pc opnieuw op. Open daarna het 3d Max-programma en druk op de F10-toets. Er verschijnt een lijst met alle vray-materialen die op uw computer zijn geïnstalleerd.

Stap 4

Selecteer degene die u zojuist hebt geïnstalleerd en u kunt deze actief gaan gebruiken. Als je vray-materiaal hebt gedownload zonder het installatiebestand, gebruik dan het GetYouWant-programma. Klik op de knop "openen", selecteer een materiaal. Klik vervolgens op de knop "Installeren" en wacht tot het programma is geïnstalleerd en voeg het toe aan de 3D Max-bibliotheek.

Aanbevolen: