Hoe Heroes Of Annihilated Empires Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Heroes Of Annihilated Empires Te Starten
Hoe Heroes Of Annihilated Empires Te Starten

Video: Hoe Heroes Of Annihilated Empires Te Starten

Video: Hoe Heroes Of Annihilated Empires Te Starten
Video: Герои Уничтоженных Империй - Максимальная Сложность - Прохождение #1 2024, Mei
Anonim

Problemen bij het starten van games kunnen om verschillende redenen optreden: een mismatch in de computerconfiguratie, softwarestoringen, computerbeveiligingsbeleid, enzovoort. Hetzelfde geldt voor Heroes of Annihilated Empires.

Hoe te beginnen
Hoe te beginnen

Noodzakelijk

het geïnstalleerde spel "Heroes of Annihilated Empires"

instructies:

Stap 1

Om het spel Heroes of Annihilated Empires te starten, koop je een gelicentieerde schijf in gespecialiseerde winkels in je stad of koop je deze in een online winkel. Plaats de schijf in het station, klik in autorun op het installatie-item.

Stap 2

Voer indien nodig de licentiesleutel van het spel in die op de schijf zelf of op de verpakking is geschreven. Voer de installatie uit in overeenstemming met de instructies van de menu-items en activeer vervolgens het spel op een manier die voor u beschikbaar is van die van de ontwikkelaar.

Stap 3

In geval van problemen met de activering van het spel, zorg ervoor dat de schijf geen nep is. Controleer ook of de licentiesleutel correct is ingevoerd. Als het spel niet start zoals voorheen, terwijl er een codefout wordt gegeven, breng het dan terug naar het verkooppunt en vraag om een vervanging voor een werkende versie. Let ook op de verschillen tussen gelicentieerde schijven en vervalsingen wanneer u ze in winkels koopt.

Stap 4

Als de problemen met het starten van Heroes of Annihilated Empires op geen enkele manier te maken hebben met de licentiecode, let dan op of de hardwareconfiguratie van je computer voldoet aan de systeemvereisten van het spel. Dit gebeurt vaak wanneer de kracht van de processor of videokaart niet voldoende is om het programma uit te voeren, in welk geval het probleem wordt opgelost door de apparatuur te vervangen. Soms start het spel niet vanwege de afwezigheid van een videokaartstuurprogramma op uw computer, andere programma's, op de een of andere manier die verband houden met het waarborgen van de stabiele werking van computerspellen, evenals wanneer beveiligingsprogramma's hun lancering blokkeren.

Stap 5

Als het spel "Heroes of Annihilated Empires" niet op uw computer start, moet u het toevoegen aan de lijst met uitzonderingen op de Windows-firewall. Controleer ook of u het per ongeluk hebt toegevoegd aan de lijst met geblokkeerde toepassingen die niet standaard in het huidige besturingssysteem.

Aanbevolen: