Windows 7 Installeren: Home Premium Of Ultimate Or

Inhoudsopgave:

Windows 7 Installeren: Home Premium Of Ultimate Or
Windows 7 Installeren: Home Premium Of Ultimate Or

Video: Windows 7 Installeren: Home Premium Of Ultimate Or

Video: Windows 7 Installeren: Home Premium Of Ultimate Or
Video: Разница между windows 7 started, home, premium, professional, ultimated 2024, Mei
Anonim

Bij het kiezen van een versie van het besturingssysteem Windows 7 moet u zich laten leiden door zowel de omvang van het budget dat u wilt toewijzen voor de aanschaf van de gelicentieerde versie, als het niveau van eisen dat u aan het systeem stelt. Home Premium en Ultimate bieden ondersteuning voor aanvullende technologieën die niet beschikbaar zijn op eenvoudigere systemen.

Windows 7 installeren: home premium of ultimate or
Windows 7 installeren: home premium of ultimate or

Windows 7 Home Premium

Windows 7 Home Premium is de tweede versie na Ultimate die door Microsoft geïmplementeerde functies biedt. Natuurlijk is Home Premium een compleet systeem dat volledige ondersteuning heeft voor de Aero Glass-interface, die in alle eerdere versies (Home Basic en Starter) ontbreekt. Het systeem ondersteunt zowel 32-bits als 64-bits computers en kan daarom op vrijwel elke hardware draaien.

Home Premium bevat Aero Peak- en Aero Shake-desktopbedieningen om uw werk aangenamer en efficiënter te maken.

De uitgebreide thuisversie heeft de mogelijkheid om thuisgroepen te maken; er zijn geavanceerde multimediamogelijkheden. Home Premium ondersteunt bijvoorbeeld Windows Media Center. U kunt ook letten op de mogelijkheid om met het programma "Notes" te werken en de aanwezigheid van extra games die standaard in het systeem zijn geïnstalleerd. De kosten van Windows 7 Home Premium beginnen bij 3300 roebel, wat iets duurder is dan de prijs van eerdere versies.

Windows 7 Ultimate

Naast alle bovenstaande functies die Home Premium heeft ingebouwd in vergelijking met Home Basic en Starter, is er een versleuteld bestandssysteem waarmee u bestanden veiliger kunt opslaan. BitLocker-technologie kan respectievelijk de systeemcodering en gegevensbeveiliging aanzienlijk verbeteren. Met AppLocker kunt u het starten van ongewenste applicaties blokkeren, wat handig is als meerdere mensen één computer gebruiken.

Ultimate heeft de mogelijkheid om een systeemback-up te maken op een netwerkschijf. Ook inbegrepen zijn Location Aware Printing, Advanced Group Policy, Remote Desktop, Advanced Archiving, Windows Mobility Center, ondersteuning voor het uitvoeren van applicaties in compatibiliteitsmodus voor Windows XP, meerdere taalpakketten en opstarten vanaf een virtuele harde schijf.

De kosten van de Ultimate-versie beginnen bij 9000 roebel.

Versie selectie

Als u uw computer alleen thuis gebruikt en voornamelijk in kantoortoepassingen werkt, vaak films kijkt en internet gebruikt, hoeft u alleen maar te besparen op de aanschaf van de duurdere Ultimate en te kiezen voor Home Premium, dat alle benodigde functies heeft, zelfs voor een gevorderde gebruiker. Als u besluit om Windows Ultimate op uw kantoor te installeren, of als u speciale vereisten heeft voor de beveiliging en veiligheid van inhoud op uw computer, kunt u Ultimate het beste installeren, omdat het ondersteunt de technologieën die nodig zijn voor geavanceerde bestandsversleuteling en netwerktools.

Aanbevolen: