Toegang Tot Games Sluiten

Inhoudsopgave:

Toegang Tot Games Sluiten
Toegang Tot Games Sluiten

Video: Toegang Tot Games Sluiten

Video: Toegang Tot Games Sluiten
Video: Game Kids Run Race 3d walkthrough 2024, Mei
Anonim

Nu krijgen werknemers in elk kantoor een werkplek die is uitgerust met een computer en internet. Hoe zorg je ervoor dat ze niets anders doen dan werken? Om dit te doen, moet je beperkingen instellen op sociale netwerken en verschillende games.

Toegang tot games sluiten
Toegang tot games sluiten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - vaardigheden op het gebied van systeembeheer.

instructies:

Stap 1

Voorkom toegang om bepaalde programma's in Windows XP uit te voeren. Om dit te doen, gaat u naar het "Configuratiescherm", selecteert u "Beheerhulpmiddelen" en het item "Lokaal beveiligingsbeleid", vervolgens "Softwarebeperkingsbeleid" en de optie "Aanvullende regels". Klik met de rechtermuisknop op het laatste item, selecteer "Create Hash Rule", stel het in op de hoogste prioriteit, het effect zal worden gepropageerd, zelfs als het bestand van map naar map wordt verplaatst.

Stap 2

Om de toegang tot het spel te weigeren, klikt u op de knop "Bladeren", selecteert u het uitvoerbare bestand van het spel en klikt u op OK. Selecteer in het item "Beveiliging" de waarde "Niet toegestaan", sluit het venster. Selecteer "Afgedwongen" en geef aan dat de beperking van toepassing is op alle gebruikers van de computer, behalve de beheerder.

Stap 3

Verwijder de toegang tot games in Vista met behulp van ouderlijk toezicht. Om de toegang te weigeren, selecteert u "Configuratiescherm", dubbelklikt u op het item "Gebruikersaccounts" en vervolgens op "Een ander account beheren". Het instellen van ouderlijk toezicht is mogelijk op elk account.

Stap 4

Selecteer een account en een banniveau. Bijvoorbeeld een webfilter. Het kan bepaalde webpagina's blokkeren, zwarte en witte lijsten maken, bijvoorbeeld lijsten met sites met verboden browsergames. Selecteer Game Control om de toegang tot pc-games voor dit account te beheren.

Stap 5

Toegang tot het browserspel weigeren. Zoek hiervoor eerst haar adres op internet. Klik op de knop "Start", selecteer de opdracht "Uitvoeren" - cmd. Typ het commando ping "Spelsite-adres". De tweede regel met pingresultaten geeft het IP-adres weer.

Stap 6

Om de toegang tot het browserspel te sluiten, opent u Kladblok, voert u de opdracht "Bestand" - "Open" uit, selecteert u het bestand C: WindowsSystem32Driversetchosts. Schrijf aan het einde het volgende: 77.88.21.11 site.ru. 77.88.21.11 - het adres van de site waarnaar de gebruiker wordt overgebracht bij het openen van een verboden internetbron, en voer in plaats van site.ru het gewenste adres in dat moet worden geblokkeerd.

Aanbevolen: