Hoe De Toegang Tot ICQ Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Toegang Tot ICQ Te Sluiten
Hoe De Toegang Tot ICQ Te Sluiten

Video: Hoe De Toegang Tot ICQ Te Sluiten

Video: Hoe De Toegang Tot ICQ Te Sluiten
Video: ПРОГРАММА ДЛЯ ВЗЛОМА ICQ 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om het ICQ-berichtenprogramma te sluiten. Onder hen - het vervangen van de software door een betrouwbaardere en het instellen van een wachtwoord voor het gebruikersaccount.

Hoe de toegang tot ICQ te sluiten
Hoe de toegang tot ICQ te sluiten

Noodzakelijk

  • - berichtenprogramma Miranda;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Open uw webbrowser en zoek naar Miranda. Dit programma heeft veel verschillende samenstellingen, een van de eenvoudigste, handigste en mooiste is New Style, waarvan de nieuwste versie u kunt downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar https://xspellhowlerx.ru/. Andere versies van het programma kunnen ook gratis worden gedownload van de site

Stap 2

Controleer het gedownloade programma op virussen, installeer het en stel de profielen in die u in de toekomst nodig hebt om te gebruiken - radio, Facebook, Vkontakte, Jabber enzovoort. Het belangrijkste is dat u de ICQ-vakjes en het tweede ICQ-account aanvinkt. Voltooi het installatieproces en start het programma. Maak een gebruikersprofiel aan met het programma.

Stap 3

Accountinstellingen configureren. Om dit te doen, klikt u in het venster met de lijst met geopende contacten bovenaan op het menu Nieuwe stijl en selecteert u het item profielinstellingen. U ziet een klein venster waarin u op verschillende tabbladen informatie moet invoeren om de klant in een van uw bestaande profielen in te voeren.

Stap 4

Om ICQ te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, klik opnieuw op het hoofdmenu Nieuwe stijl en selecteer de wachtwoordinstelling in de profielinstellingen. Het is raadzaam om er een te installeren die u in de toekomst gemakkelijk kunt onthouden, omdat deze niet kan worden hersteld.

Stap 5

Verwijder ofwel uw voormalige berichtenprogramma volledig van uw computer, of verwijder eenvoudig alle inloggegevens of berichtgeschiedenis van uw computer, aangezien deze in andere clients als afzonderlijke bestanden op harde schijven beschikbaar kan zijn.

Stap 6

Stel Miranda IM in voor meervoudig gebruik door een of meer accounts toe te voegen voor andere instant messaging-gebruikers.

Aanbevolen: