Updates Op Een Computer Verwijderen

Inhoudsopgave:

Updates Op Een Computer Verwijderen
Updates Op Een Computer Verwijderen

Video: Updates Op Een Computer Verwijderen

Video: Updates Op Een Computer Verwijderen
Video: How to Fix Windows 10 Update Stuck on Working on Updates 2024, April
Anonim

Updates op uw computer kunnen worden verwijderd wanneer ze een probleem in het systeem veroorzaken, aangezien de updates zelf de beveiliging van uw computer verhogen. Voordat u de updates verwijdert, moet u er echter volledig zeker van zijn dat ze betrokken zijn bij de verstoring van het systeem.

Updates op een computer verwijderen
Updates op een computer verwijderen

Het is nodig

Persoonlijke computer; - de mogelijkheid om een pc te gebruiken

instructies:

Stap 1

Allereerst, door op de knop "Start" te klikken, gaat u naar het item "Configuratiescherm" en vervolgens naar het item "Programma's". Geef vervolgens in het gedeelte "Programma's en onderdelen" de opdracht "Geïnstalleerde updates bekijken". In dit venster ziet u alle updates die u eerder hebt geïnstalleerd.

Stap 2

Na het bekijken van de lijst met updates, selecteert u degene die u gaat verwijderen en klikt u op de knop "Verwijderen". Vaak komt er bij het uitvoeren van deze eenvoudige handeling een verzoek binnen waarbij een specifiek wachtwoord moet worden ingevoerd of moet worden bevestigd. Bevestig in dit geval het wachtwoord of voer het in. Na het opgeven of bevestigen van het wachtwoord wordt de update verwijderd. Het controleren van de verwijdering is helemaal niet moeilijk, open gewoon het gedeelte "Geïnstalleerde updates" en klik op de opdracht "Bekijk externe updates" om ervoor te zorgen dat het uit de lijst is verdwenen.

Stap 3

Als de update plotseling mislukt, controleer dan de netwerkverbinding van uw computer. Algemene parameters kunnen eenvoudigweg voorkomen dat de computer wordt verwijderd. Vergeet niet dat sommige updates niet kunnen worden verwijderd, omdat ze rechtstreeks verband houden met de beveiliging van het besturingssysteem van de computer. Wanneer Windows updates automatisch opnieuw installeert, moet u gewoon de Windows Update-service (Windows Update Service) uitschakelen. Maar om deze service volledig uit te schakelen, moet u het wuauclt.exe-proces uitschakelen.

Aanbevolen: