Hoe Speel Je De Arena?

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je De Arena?
Hoe Speel Je De Arena?

Video: Hoe Speel Je De Arena?

Video: Hoe Speel Je De Arena?
Video: How To WIN EVERY ARENA GAME IN SEASON 7! (Fortnite Arena Tips!) (45,000 Points!) 2024, Mei
Anonim

Quake 2 zorgde in zijn tijd voor een revolutie in de wereld van computergames en bleef lange tijd de ongeëvenaarde leider in de wereld van online games. Quake 3 heeft zijn succes niet herhaald, maar je kunt nog steeds spelers vinden die graag tijd doorbrengen met wanhopig vechten met dezelfde fans van extreme 3D-shooters. Er zijn een aantal aanbevelingen die je moet volgen als je niet alleen wilt overleven in dit spel, maar ook de eerste plaats in de tabel wilt behalen.

Hoe speel je de arena?
Hoe speel je de arena?

instructies:

Stap 1

Beweging. Stop geen seconde, beweeg de hele tijd, zelfs als je met een railgun speelt. Onthoud dat hoe meer je beweegt, hoe moeilijker het is om je te raken. Als je het moeilijk vindt om te richten terwijl je onderweg bent, leer dan zo snel mogelijk, anders sta je stil.

Stap 2

Elke kaart heeft een bepaald type bonus: Quad Damage, Armor of MegaHealth. Gebruik deze bonussen om te winnen. Je kunt deelnemen aan een algemene strijd om het bezit van deze bonussen, of je kunt een jacht organiseren voor degenen die ernaar streven. Wacht in een hinderlaag of neem deel aan een algemene slachting - het is aan jou.

Stap 3

Gebruik elk wapen strikt voor het beoogde doel. Onthoud dat ze met de raketwerper alleen op de voeten richten, zodat ze direct kunnen mikken op degenen die al meer dan vijf jaar aardbeving spelen. Je moet niet eens proberen om van een afstand te schieten met wapens zoals een machinegeweer, plasmageweer of een jachtgeweer - je geeft alleen je locatie door, en als een railgun in handen is van de vijand, ben je al dood.

Stap 4

Trouwens, over de railgun. De meeste wapens in Quake 3 Arena nemen in kracht toe in verhouding tot de afname van de afstand tot de vijand, in het geval van een railgun is de grotere afstand uw voordeel. Ontwijk raketten, vergroot de afstand en probeer de volgende beweging van de vijand te voorspellen, gericht op zijn hoofd.

Aanbevolen: