Hoe Het Daemon-programma Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Daemon-programma Te Installeren
Hoe Het Daemon-programma Te Installeren

Video: Hoe Het Daemon-programma Te Installeren

Video: Hoe Het Daemon-programma Te Installeren
Video: Краткий обзор и установка игр (iso mds mdf) DAEMON TOOLS LITE (Первая часть) 2024, April
Anonim

Een van de meest populaire programma's die de werking van een schijf nabootsen, is Daemon Tools. Het is een vrij klein, maar tegelijkertijd multifunctioneel hulpprogramma dat zich met succes kan verbergen voor populaire kopieerbeveiligingen zoals SafeDisk, StarForce en ProtectCD.

Hoe het daemon-programma te installeren
Hoe het daemon-programma te installeren

Noodzakelijk

Daemon Tools (Lite of Pro)

instructies:

Stap 1

Download het programma van de officiële website van de ontwikkelaars. Daemon-tools worden geleverd in Pro- en Lite-versies. De eerste versie biedt de breedste functionaliteit voor het maken van verschillende schijfkopieën en het emuleren ervan. Daemon Tools Lite heeft minder functionaliteit, maar is tegelijkertijd minder belastend voor resources en werkt sneller. Voor thuisgebruik is het programma gratis, maar voor gebruik in organisaties (universiteit, bibliotheek) moet het hulpprogramma worden aangeschaft. Het enige verschil tussen de betaalde versie en de gratis versie is de beschikbaarheid van constante technische ondersteuning.

Stap 2

Voer het gedownloade bestand uit en selecteer de gewenste taal die tijdens het installatieproces moet worden gebruikt. Klik op de knop "Ok".

Stap 3

Klik in het venster dat verschijnt op Volgende. Lees de voorwaarden van de licentieovereenkomst en klik op "Ik ga akkoord".

Stap 4

Vervolgens begint de installatie van het stuurprogramma dat nodig is voor de werking van het programma. Nadat u het hebt geïnstalleerd, moet u uw computer opnieuw opstarten om door te gaan met het installeren van Daemon Tools. Klik op "OK" en wacht tot het systeem start en het installatieprogramma blijft werken.

Stap 5

Selecteer de componenten die u nodig heeft. Klik volgende.

Stap 6

Vervolgens zullen de ontwikkelaars van het programma u vragen om hun webpagina in te stellen als de startpagina voor uw browser. U kunt dit weigeren door het betreffende item uit te vinken. Druk op de knop Volgende om door te gaan.

Stap 7

Geef aan in welke map u het programma wilt installeren. Als de standaardlocatie bij u past, klikt u op de knop "Installeren" en wacht u tot de installatie is voltooid. Als u niet wilt dat Daemon Tools start nadat het venster is gesloten, schakelt u het overeenkomstige selectievakje "Daemon Tools uitvoeren" uit. Klik op Voltooien.

Aanbevolen: