Een Opstartbare Dos-partitie Maken

Inhoudsopgave:

Een Opstartbare Dos-partitie Maken
Een Opstartbare Dos-partitie Maken

Video: Een Opstartbare Dos-partitie Maken

Video: Een Opstartbare Dos-partitie Maken
Video: HOE MAAK IK EEN PARTITIE? 2024, April
Anonim

Soms is het nodig om een programma uit te voeren via de opdrachtregel. Dit kan zijn in het geval van het flashen van het BIOS of het herstellen van de MBR, of voor het oplossen van een ander probleem. Om dit te doen, is het beter om een USB-stick met een DOS-opstartpartitie te gebruiken.

Een opstartbare dos-partitie maken
Een opstartbare dos-partitie maken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - USB-stick;
  • - HP USB Disk Storage Format Tool.

instructies:

Stap 1

Volg deze link https://acerfans.ru/link.php?id=251, download de bestanden die je nodig hebt om een opstartpartitie op de USB-stick te maken. Wacht tot het downloaden is voltooid en voer het gedownloade bestand uit. Geef vervolgens de map op waarin het archief zal worden uitgepakt en klik vervolgens op de knop Uitpakken

Stap 2

Ga naar de map USB-Flash-www.acerfans.ru in het uitgepakte archief en voer het uitvoerbare bestand hp_usb_tool.exe uit. Steek vervolgens de USB-flashdrive in de usb, kopieer alle informatie ervan naar de harde schijf van de computer of naar een schijf of een andere flashdrive, want tijdens het maken van een opstartbare DOS-flashdrive zullen absoluut alle bestanden ervan verwijderd worden.

Stap 3

Voer de HP USB Disk Storage Format Tool uit, wijs bovenaan in het veld Apparaat, de schijf, dat wil zeggen uw USB-flashstation. Vink het vakje aan naast Een DOS-opstartschijf maken, vink vervolgens aan met behulp van DOS-systeembestanden op, specificeer het pad naar de DOS-map in de map waar het archief is uitgepakt. Typ FAT32 in het veld Bestandssysteem.

Stap 4

Start het proces van het maken van een opstartbare DOS-partitie op de USB-flashdrive door op de knop Start te klikken. Er verschijnt een waarschuwing op het scherm waarin staat dat de informatie van de flashdrive wordt verwijderd, bevestig de verwijdering en wacht tot het formatteren is voltooid.

Stap 5

Ga naar de USB-map, kopieer alle bestanden ervan naar de USB-flashdrive. Kopieer alle bestanden en programma's die in DOS moeten worden uitgevoerd naar de USB-stick. Start uw computer opnieuw op zonder de flashdrive te verwijderen.

Stap 6

Druk tijdens het opstarten van de computer op F2 om het BIOS te openen. Zoek de sectie met de opstartvolgorde (bijvoorbeeld Geavanceerde opties - Opstartopties). Stel in de eerste plaats het opstarten vanaf de USB-stick in, dan start de computer niet op vanaf de harde schijf of schijf, maar vanaf de USB-stick. Start uw computer opnieuw op, Volkov Commander zal starten. Voer de programma's uit die u nodig hebt.

Aanbevolen: