Een Gelicentieerd Spel Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Gelicentieerd Spel Kopiëren
Een Gelicentieerd Spel Kopiëren

Video: Een Gelicentieerd Spel Kopiëren

Video: Een Gelicentieerd Spel Kopiëren
Video: Waarom Bestaat Dit Spel? 2024, April
Anonim

De meeste games vereisen de aanwezigheid van een van de installatie-dvd's of cd's in de drive. Veel spelers ergeren zich op zijn minst aan dit beleid van uitgeverijen, en in het ergste geval, na een paar maanden actief spelen, kan de schijf stoppen met lezen. Een populaire oplossing voor dit probleem is om een kopie te maken en deze te gebruiken, en het origineel te bewaren voor het geval dat. Dergelijke schijven kunnen niet normaal worden gekopieerd, dus de hulp van speciale programma's is nodig.

Een gelicentieerd spel kopiëren
Een gelicentieerd spel kopiëren

instructies:

Stap 1

Download het hulpprogramma voor schijfafbeeldingen van Daemon Tools, dat het meest geschikt is voor complexe kopieergevallen. Er zijn veel programma's voor dit doel, maar aan de DT-kant is er een voordeel in de vorm van gratis en ondersteuning voor de Russische taal. Ook in het voordeel van deze specifieke "tool" is de constante update van de versie en de goedkeuring van gebruikers over de hele wereld. Als je wilt, kun je Alcohol 120% gebruiken, maar houd er rekening mee dat het programma betaald is en de Russische versie niet altijd beschikbaar is.

Stap 2

Voer het installatiebestand uit, klik op de knop "Installeren" om de installatie te starten. Ga akkoord met de voorwaarden van de EULA door het vakje aan te vinken en op Volgende te klikken. Start de computer opnieuw op na de installatie, het programma moet zijn stuurprogramma's aansluiten en in het systeem werken.

Stap 3

Start het cirkelpictogram vanaf het bureaublad, voeg ten minste één virtuele schijf toe aan het systeem. Druk dan op de knop met de afbeelding van een schijf in een vlam, deze staat helemaal rechts in het programmavenster. Dit is nodig om de component voor het branden van schijven te downloaden van de ontwikkelaar van het hulpprogramma.

Stap 4

Selecteer Astroburn Trial of Lite in het browservenster. Wanneer het bestand is gedownload, dubbelklikt u erop en installeert u het programma (het proces is hetzelfde als hierboven beschreven).

Stap 5

Plaats de originele game in de diskdrive en klik op het Daemon Tools-pictogram rechtsonder in het scherm bij de klok. Er wordt een menu geopend waarin u het item "Afbeelding maken" selecteert. Geef de bronstationletter en de opslaglocatie voor het bestand op. Het is wenselijk dat de ruimte minimaal 10 gigabyte is. Geef ook een naam op, zoals de naam van het spel. Druk op de knop "Start" en wacht tot het kopiëren is voltooid.

Stap 6

Plaats een lege dvd van goede kwaliteit, zoals Verbatim, Ricoh. Gebruik een eenmaal beschrijfbare schijf die niet herbeschrijfbaar is.

Stap 7

Ga naar het hoofdvenster van het hulpprogramma voor schijfafbeeldingen. Boven aan de lijst ziet u het gewenste bestand. Klik er eenmaal op om te markeren en druk op de knop met de brandende schijf. Of klik met de rechtermuisknop om het menu te openen en selecteer "Branden met Astroburn Lite".

Stap 8

Selecteer in het programmavenster de schrijfsnelheid in de vervolgkeuzelijst - hoe lager hoe beter. Vink het vakje "Check" aan en klik op de knop "Start recording". Wacht tot de bewerkingen zijn voltooid, het is het beste om op dit moment geen extra programma's te starten. Klik op "OK" en sluit het hulpprogrammavenster.

Aanbevolen: