Hoe Maak Je Windows XP Gelicentieerd

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Windows XP Gelicentieerd
Hoe Maak Je Windows XP Gelicentieerd

Video: Hoe Maak Je Windows XP Gelicentieerd

Video: Hoe Maak Je Windows XP Gelicentieerd
Video: Windows 10 в стиле Windows XP: Часть 2. Как я это сделал? 2024, Mei
Anonim

Met een stapsgewijze installatie van het Windows-besturingssysteem bereikt u snel het gewenste resultaat. Na voltooiing van de systeeminstallatie moet u de registratie- (activerings)procedure van uw exemplaar in de Microsoft-database doorlopen. Activeren kan via een telefoon of internetverbinding. In dit geval moet u in de activeringsvensters uw persoonlijke nummer opgeven, dat zich op de achterkant van de schijf bevindt. Met een besturingssysteem zonder activering kan het slechts 30 dagen na installatie worden gebruikt; kritieke updates van het besturingssysteem zijn gedurende deze periode niet beschikbaar.

Hoe maak je Windows XP gelicentieerd
Hoe maak je Windows XP gelicentieerd

Noodzakelijk

Automatische Windows Update-service, internet

instructies:

Stap 1

Om uw exemplaar van Windows via internet te activeren, moet u het volgende doen. Klik op het menu "Start", selecteer "Alle programma's" - "Accessoires" - "Systeemwerkset" - "Windows-activering". U kunt ook op het pictogram Activering van het besturingssysteem in het systeemvak klikken.

Stap 2

Selecteer in het geopende venster "Ja" - "Activeer een kopie van Windows via internet". Klik op "Windows Activation Privacy Statement", klik vervolgens op "Terug" en klik vervolgens op "Volgende".

Stap 3

Om tegelijkertijd te registreren en te activeren, klikt u op "Ja" bij het verzoek "Registreer en activeer Windows". Klik op "Windows-registratie vertrouwelijkheidsovereenkomst", klik vervolgens op "Terug" en klik vervolgens op "Volgende". Voer in het geopende venster uw contactgegevens in de velden van het registratieformulier in, klik op "Volgende". Velden gemarkeerd met sterretjes zijn verplicht.

Stap 4

Om alleen het Windows-besturingssysteem te activeren, klikt u op de knop "Nee, niet registreren, alleen Windows activeren". Klik daarna op de knop "Volgende".

Nadat u een verbinding tot stand heeft gebracht en uw exemplaar hebt gecontroleerd, klikt u op de knop "OK".

Aanbevolen: