Hoe Een Film Naar Dvd-formaat Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Film Naar Dvd-formaat Te Converteren
Hoe Een Film Naar Dvd-formaat Te Converteren

Video: Hoe Een Film Naar Dvd-formaat Te Converteren

Video: Hoe Een Film Naar Dvd-formaat Te Converteren
Video: How to Convert a DVD to MP4 for FREE 2024, Mei
Anonim

Er zijn situaties waarin een film moet worden geconverteerd naar dvd-formaat. Oudere spelermodellen ondersteunen bijvoorbeeld mogelijk geen bepaald videobestandsformaat. En om het bestand met de speler te bekijken, moet u het eerst op dvd zetten.

Hoe een film naar dvd-formaat te converteren
Hoe een film naar dvd-formaat te converteren

Noodzakelijk

  • - ConvertXtoDvd 3 programma;
  • - lege dvd-schijf.

instructies:

Stap 1

Je hebt extra software nodig om je video te converteren. Een van de handigste en gemakkelijkste programma's is ConvertXtoDvd 3. Download het en installeer het op uw computer. Start het daarna opnieuw op.

Stap 2

Start ConvertXtoDvd 3. U komt in het hoofdmenu. Klik daarin op de knop "Start". Hierdoor wordt een bladervenster geopend. Geef het pad op naar de film die u wilt converteren. Selecteer deze door op de linkermuisknop te klikken. Om meerdere films tegelijk te verwerken, houdt u de CTRL-toets ingedrukt en selecteert u de gewenste bestanden.

Stap 3

Nadat u de videobestanden hebt geselecteerd, klikt u op "Openen" onderaan het bladervenster. Het proces van het converteren van bestanden naar dvd-formaat begint, waarvan de duur afhangt van de totale grootte van de films die u hebt geselecteerd en van de kracht van uw computer. Als je een computer hebt met een single core processor, duurt het lang om het videobestand te converteren.

Stap 4

Nadat de videobestanden zijn geconverteerd, verschijnt er een dialoogvenster waarmee u de dvd direct op het opslagmedium kunt branden. Plaats hiervoor een lege schijf in het station van uw computer. Helemaal onderaan het venster wordt de vereiste schijfcapaciteit aangegeven. In het veld "Schijfnaam" kunt u respectievelijk de naam van het medium invoeren.

Stap 5

Klik op "Branden" om het proces van het branden van videobestanden op schijf te starten. Als u klaar bent, gaat de stationslade automatisch open en kunt u de schijf uitwerpen. U hebt nu volledige dvd-media die op elke dvd-speler kunnen worden afgespeeld.

Stap 6

U hoeft de gegevens niet meteen naar de schijf te schrijven. Als u dat niet wilt, sluit u gewoon het opnamevenster. Videobestanden die zijn geconverteerd naar dvd-indeling, worden opgeslagen in de map ConvertXtoDVD.

Aanbevolen: