Hoe Het Vob-formaat Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Vob-formaat Te Veranderen
Hoe Het Vob-formaat Te Veranderen

Video: Hoe Het Vob-formaat Te Veranderen

Video: Hoe Het Vob-formaat Te Veranderen
Video: How to Play VOB Files on Windows 10 with Free VOB File Player 2024, Mei
Anonim

Een VOB-bestand is een MPEG-2-gegevenscontainer voor direct branden op dvd. Sommige spelers ondervinden moeilijkheden bij het werken met deze bestanden, met andere woorden, ze zien ze gewoon niet. Een conversieprogramma kan in deze situatie helpen. Een van de bekende converters is Canopus ProCoder.

Hoe het vob-formaat te veranderen
Hoe het vob-formaat te veranderen

Noodzakelijk

  • converter Canopus ProCoder
  • bestand met vob-extensie

instructies:

Stap 1

Open het videobestand in de CanopusProCoder-converter. Gebruik hiervoor de knop Toevoegen linksboven in het programmavenster. Selecteer in het verkennervenster dat verschijnt het vereiste bestand of de vereiste bestanden en klik op de knop "Openen". Om meerdere bestanden tegelijk in de converter te laden, klikt u erop met de linkermuisknop terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt.

Stap 2

Klik op het tabblad Doel. Klik nogmaals op de knop Toevoegen. Er verschijnt een lijst met beschikbare formaten. Klik met de linkermuisknop op het systeem. Er verschijnt een lijst in het rechtervenster waarin u AVI Target of DivX Target selecteert. Beide opties zullen een AVI-bestand produceren. Klik op de OK-knop.

Stap 3

Configureer de conversieparameters in het rechtervenster van het tabblad Doel. Om dit te doen, klikt u op de knop rechts van het item Pad en specificeert u de locatie op uw harde schijf waar het resulterende bestand zal worden opgeslagen. Standaard probeert het programma het op te slaan op de C-schijf, wat mogelijk niet samenvalt met de wens van de gebruiker en de beschikbaarheid van vrije ruimte op deze schijf. Nadat u AVI Target hebt geselecteerd, selecteert u in het veld Video Encoder een codec uit de vervolgkeuzelijst. lijst naar beneden. Als u DivX Target hebt geselecteerd, selecteert u in het veld Profielen Home Theater (PAL) of Portable PAL in de vervolgkeuzelijst. Dit laatste resulteert in een kleiner bestand in zowel megabytes als pixels. Controleer de waarden voor Breedte, Hoogte, Framesnelheid en Beeldverhouding.). Als je de lineaire afmetingen van de video niet gaat wijzigen, moeten deze waarden overeenkomen met de analoge waarden van het bronbestand, dat kan worden bekeken door op het tabblad Bron te klikken.

Stap 4

Klik op het tabblad Converteren. Vink in het geopende venster het selectievakje Voorbeeld aan. Hiermee kunt u de voortgang van de videoverwerking volgen. Klik op de knop Converteren onder het spelervenster. Wacht tot de converter klaar is met werken.

Aanbevolen: