Hoe Software Verkoopbaar Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Software Verkoopbaar Te Maken?
Hoe Software Verkoopbaar Te Maken?

Video: Hoe Software Verkoopbaar Te Maken?

Video: Hoe Software Verkoopbaar Te Maken?
Video: Je Mac verkoop klaar maken 2024, April
Anonim

U kunt zelfgeschreven software verkopen via speciale sites. Er is ook een mogelijkheid om u als individuele ondernemer aan te melden. Elk van deze methoden heeft zijn voor- en nadelen.

Hoe software verkoopbaar te maken?
Hoe software verkoopbaar te maken?

instructies:

Stap 1

Selecteer een internetbron waarmee u uw software gaat verkopen. Dit kunnen https://allsoft.ru/, https://www.shareit.com/, https://home.plimus.com/ecommerce/ en vele andere zijn. Laat u leiden door het land waarin u software wilt verkopen (het is het beste om in het buitenland te verkopen), hoe dit of dat verkoopsysteem werkt, welke organisatie voor het betalen van belastingen voor handelsactiviteiten, of het bedrijf rente op verkopen voor zichzelf neemt (typisch voor meest serieuze sites), of de oprichting van een juridische entiteit noodzakelijk is en vele andere aspecten. Lees bij het kiezen ook beoordelingen van andere softwareleveranciers op thematische forums.

Stap 2

Als u besluit om uw individuele onderneming te organiseren, is het in dit geval helemaal niet nodig om de verkoop via een website uit te voeren. Bestudeer de positie van de softwaremarkt goed en beoordeel hoe uw beslissing onder deze omstandigheden correct is, want als u kleine resultaten nastreeft, is het veel handiger voor u om bijvoorbeeld een intermediair bedrijf belasting en ander werk te betalen met documentatie.

Stap 3

Als u besluit om onafhankelijk ontwikkelde programma's te verkopen via een internetbron, registreer u dan op de site van uw keuze en geef uw gegevens aan bij het registreren, waarbij u er rekening mee moet houden dat deze betrouwbaar moeten zijn. Vermeld volledig naam, achternaam, woonadres en andere vereiste informatie.

Stap 4

Merk ook op dat het mogelijk is om beide opties te combineren - verkopen via internet bij het creëren van een individuele onderneming, dit is een bijzonder handige optie als uw programma veel gevraagd is onder gebruikers en u verder niet alleen dit softwareproduct gaat ondersteunen, maar ook nieuwe software ontwikkelen… Welke keuze u ook maakt, vertrouw uw software in ieder geval niet toe aan de eerste leveranciers die u tegenkomt.

Aanbevolen: