Hoe De Tracker Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe De Tracker Te Updaten
Hoe De Tracker Te Updaten

Video: Hoe De Tracker Te Updaten

Video: Hoe De Tracker Te Updaten
Video: Update VIVE Tracker firmware 2024, April
Anonim

Torrents dienen voor het uitwisselen van bestanden tussen internetgebruikers. Bestandsoverdracht wordt uitgevoerd met behulp van een speciaal programma dat informatie van de ene computer naar de andere verspreidt bij het downloaden van een speciaal gemaakt torrent-bestand.

Hoe de tracker te updaten
Hoe de tracker te updaten

Noodzakelijk

µTorrent-programma

instructies:

Stap 1

Bekijk uw µTorrent-softwareversie. Dit is nodig omdat er bepaalde verschillen kunnen zijn in de volgorde van acties die gepaard gaan met het wijzigen van de interface. De tracker wordt bijgewerkt in gevallen waarin u bijvoorbeeld gedownloade bestanden, fouten, het downloadproces zelf in percentages wilt controleren, enzovoort. Dit geldt ook voor de distributies die u aan het downloaden bent of al hebt gedownload, waarvan de lijst met bestanden geleidelijk wordt aangevuld met andere bestanden.

Stap 2

Voordat u de torrent bijwerkt, moet u er ook voor zorgen dat u de gewenste distributie niet uit de lijst in het programma hebt verwijderd - in dit geval is er gewoon niets om bij te werken. Dit is een vrij veel voorkomende fout bij µTorrent-gebruikers. Verwijder om dezelfde reden gedownloade trackers niet uit de lijst voor het geval u in de toekomst updates moet downloaden. Deze functie dient ook om de verbinding met de server te herstellen voor de distributies die in het rood zijn gemarkeerd.

Stap 3

Als je een van de oudere versies van de software hebt geïnstalleerd, open dan gewoon het hoofdvenster van het programma en zoek de distributie die je wilt bijwerken, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Update torrent". Wacht daarna een bepaalde tijd totdat de verbinding met de server is hersteld.

Stap 4

Als je alternatieve downloaders of nieuwe versies van de µTorrent torrent-client gebruikt, bestudeer dan zorgvuldig de programma-interface voor een vergelijkbare functie, die in bijna elke downloader aanwezig zou moeten zijn. Verwar deze functie niet met het updaten van de software zelf.

Stap 5

Als je problemen ondervindt met het torrent-programma, update dan eerst de tracker. Als dit niet helpt, neem dan contact op met de distributieorganisator om de redenen te achterhalen.

Aanbevolen: