Een Geanimeerde Banner Maken

Inhoudsopgave:

Een Geanimeerde Banner Maken
Een Geanimeerde Banner Maken

Video: Een Geanimeerde Banner Maken

Video: Een Geanimeerde Banner Maken
Video: Photoshop bewegende banner (gif) 2024, April
Anonim

Een geanimeerde banner helpt uw site aantrekkelijker en zichtbaarder te maken voor bezoekers. Tegelijkertijd moet ervoor worden gezorgd dat de animatie met mate is en de ogen niet irriteert. U kunt een animatiebanner maken met Adobe Photoshop en u kunt ook een statische afbeelding animeren met Ulead.

Een geanimeerde banner maken
Een geanimeerde banner maken

Noodzakelijk

  • - Adobe-Photoshop;
  • - Ulead GIF-animator.

instructies:

Stap 1

Installeer Adobe Photoshop op uw computer. Het kan worden gedownload van de officiële website of worden gekocht bij gespecialiseerde winkels. Je moet de gratis illegale versies niet gebruiken, omdat ze een aantal handige functies en secties missen.

Stap 2

Maak het zelf of download een afbeelding op internet, die de basis zal worden voor de toekomstige animatiebanner. Start vervolgens Adobe Photoshop en klik op de knop Openen in het menu Bestand. Als gevolg hiervan heeft u een venster met de gewenste afbeelding, die moet worden geanimeerd.

Stap 3

Maak lagen. Om dit te doen, klikt u op het menu "Laag" en selecteert u "Nieuw". Er verschijnt een venster met drie tabbladen. Ga naar het tabblad Laag en maak zoveel lagen als nodig zijn om overeen te komen met het aantal tekst of beweging in de animatie. U kunt voor elke laag tekst invoeren door erop te klikken met de linkermuisknop en naar het gereedschap "Tekst" te gaan.

Stap 4

Open het menu Afbeelding bewerken gereed. Om wijzigingen aan te brengen, activeert u het oogpictogram en drukt u op de knop "Animatie", maakt u een duplicaat van het huidige frame. Voer deze bewerking uit voor alle lagen van de banner. Geef daarna het aantal seconden voor elk frame op en klik op de knop "Altijd" om de cyclusparameters te selecteren. Speel de animatie af om het resultaat te evalueren en eventueel bij te sturen.

Stap 5

Download en installeer de Ulead.gif"

Aanbevolen: