Een Afbeelding Opslaan In Excel

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Opslaan In Excel
Een Afbeelding Opslaan In Excel

Video: Een Afbeelding Opslaan In Excel

Video: Een Afbeelding Opslaan In Excel
Video: How to Save an Image from Excel - Tutorial 2024, April
Anonim

Vaak worden gebruikers bij het werken in Excel geconfronteerd met het probleem van het niet kunnen opslaan van afbeeldingen vanuit het menu van dit programma. Hier zijn meerdere opties mogelijk.

Een afbeelding opslaan in Excel
Een afbeelding opslaan in Excel

instructies:

Stap 1

Om een afbeelding op te slaan in Microsoft Office Excel, gebruikt u een speciale code die grafische bestanden extraheert uit de boeken van dit programma en ze opslaat als een apart item. Zo'n code kun je zelf schrijven, maar je kunt ook kant-en-klare codes gebruiken.

Stap 2

Gebruik ook een eenvoudigere methode om afbeeldingen uit een Excel-werkmap te extraheren. Hier moet je het openen en opslaan als een webpagina - in html. Onthoud daarna de map waarin u uw bestand hebt opgeslagen, zoek daarin de map Afbeeldingen die verschijnt of de map met de naam van de webpagina die u hebt opgeslagen. Zoek de afbeeldingen die je nodig hebt er apart in.

Stap 3

Extraheer ook afbeeldingen uit Excel met behulp van de standaardeditor die met Windows is geïnstalleerd. Open hiervoor je Excel-bestand en maak een screenshot van het scherm met de PrintScreen-knop in de rechterbovenhoek van het toetsenbord.

Stap 4

Start daarna de grafische editor, selecteer het maken van een nieuw bestand, klik op de functie "Invoegen" tijdens het bewerken en snijd vervolgens naar eigen goeddunken bij. Het enige nadeel is dat de afbeeldingen mogelijk niet dezelfde kwaliteit en resolutie hebben als hun tegenhangers.

Stap 5

U kunt de afbeelding ook in Excel uitrekken tot de maximaal mogelijke grootte, die wordt beperkt door de instellingen voor de schermresolutie. Het is het beste als u tegelijkertijd de maximale waarde van deze parameter in de bureaubladinstellingen hebt ingesteld.

Stap 6

Daarna kunt u de toestemming teruggeven en de gekopieerde afbeelding gebruiken voor de doeleinden die u nodig hebt. Het is ook een goed idee om een afbeelding op internet te zoeken, maar dit kan lang duren en de afbeelding kan uniek zijn. Maak in de toekomst kopieën van de afbeeldingen die u gebruikt bij het bewerken van bestanden.

Aanbevolen: