Adresboek Overzetten Van Bat Naar Outlook

Inhoudsopgave:

Adresboek Overzetten Van Bat Naar Outlook
Adresboek Overzetten Van Bat Naar Outlook

Video: Adresboek Overzetten Van Bat Naar Outlook

Video: Adresboek Overzetten Van Bat Naar Outlook
Video: Outlook Contactpersonen importeren u0026 exporteren 2024, Mei
Anonim

Het adresboek van The Bat! in de Microsoft Outlook-applicatie kan door de gebruiker worden uitgevoerd met behulp van de standaardtools van de applicaties zelf. Er is geen speciale kennis vereist in het basisschema van deze programma's.

Adresboek overzetten van Bat naar Outlook
Adresboek overzetten van Bat naar Outlook

instructies:

Stap 1

Lanceer de vleermuis! en open het menu "Extra" van het bovenste servicepaneel van het programmavenster. Specificeer het item "Adresboek". Vouw in het dialoogvenster dat wordt geopend het menu Bestand uit en selecteer de subopdracht Exporteren naar.

Stap 2

Gebruik de optie Door komma's gescheiden (tekst) en specificeer het volledige pad naar waar het adresboekbestand wordt opgeslagen in het volgende dialoogvenster. Selecteer de vereiste velden om op te slaan in het volgende dialoogvenster. Voer hiervoor de waarde "ja" in de regels in:

- achternaam;

- naam;

- patroniem.

Laat de rest van de velden leeg. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken.

Stap 3

Wijzig de extensie van het aangemaakte adresboekbestand van.tdf naar.txt en start Microsoft Outlook. Open de map "Contacten" en vouw het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster uit. Selecteer het item "Importeren en exporteren".

Stap 4

Gebruik het subitem "Importeren uit een ander programma of bestand" en bevestig de uitvoering van de geselecteerde taak door op de knop "Volgende" te klikken. Selecteer de optie Tab Separated Values (Windows) in het nieuwe dialoogvenster en sla uw wijzigingen op door op Volgende te klikken.

Stap 5

Specificeer het pad naar het opgeslagen adresboekbestand met de extensie.txt in het volgende dialoogvenster en selecteer de standaard map Contactpersonen als de importlocatie in het volgende venster. Schakel het selectievakje in de regel "Importeren naar de map" Contacten "en gebruik de opdracht" Kaartvelden ".

Stap 6

Sleep de overeenkomstige velden met persoonlijke gegevens van het linkerdeelvenster naar het rechterdeelvenster en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken. Vouw de map "Contacten" uit en zorg ervoor dat de overgedragen informatie correct wordt weergegeven. Herhaal indien nodig de importbewerking, zonder onnodige of het toevoegen van vereiste regels.

Aanbevolen: