Hoe Voeg Je Een Foto Toe Aan Het Forum

Inhoudsopgave:

Hoe Voeg Je Een Foto Toe Aan Het Forum
Hoe Voeg Je Een Foto Toe Aan Het Forum

Video: Hoe Voeg Je Een Foto Toe Aan Het Forum

Video: Hoe Voeg Je Een Foto Toe Aan Het Forum
Video: Meerdere foto's plaatsen in forum album 2024, April
Anonim

Jarenlang hebben forums niet alleen de mogelijkheid geboden om vrienden met dezelfde interesses te vinden, maar ook om antwoorden op vragen te krijgen en een grote verscheidenheid aan informatie te delen. Bij het communiceren op het forum is het vaak nodig om een afbeelding of foto toe te voegen aan je bericht.

Hoe voeg je een foto toe aan het forum
Hoe voeg je een foto toe aan het forum

instructies:

Stap 1

Om een afbeelding aan het forum toe te voegen, moet u deze eerst op internet plaatsen op gespecialiseerde bronnen. Dergelijke diensten worden "fotohosting" genoemd en geven iedereen de mogelijkheid om gratis zijn of haar foto of foto te uploaden, een link ernaar te krijgen en een speciale code om op forums en blogs te plaatsen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende fotohostingservices, en u kunt gebruik een van degene die je leuk vindt. Het zou kunnen www.saveimg.ru, www.easyfoto.ru, www.savepic.ru, www.fastpic.ru, www.picthost.ru of een andere

Stap 2

Welke bron u ook kiest, u wordt gevraagd op de knop "Bestand selecteren" te klikken. En nadat u de gewenste afbeelding op uw computer hebt gevonden en hebt geselecteerd, wordt deze naar internet geüpload. Er wordt een pagina voor je geopend met de afbeelding die je hebt geüpload en verschillende opties voor insluitcodes. U moet de code met de naam "For Embedding in Forums" vinden, deze kopiëren en vervolgens, wanneer u op het forum post, deze code plakken. Je foto zal op het forum verschijnen.

Aanbevolen: