Hoe Voeg Je Een Logo Toe Aan De COP

Inhoudsopgave:

Hoe Voeg Je Een Logo Toe Aan De COP
Hoe Voeg Je Een Logo Toe Aan De COP

Video: Hoe Voeg Je Een Logo Toe Aan De COP

Video: Hoe Voeg Je Een Logo Toe Aan De COP
Video: Create and Make Logo in MS Word 2024, Mei
Anonim

Counter Strike is een populair netwerkspel dat de mogelijkheid biedt om de functies en bedieningselementen flexibel aan te passen. Zo kan elke speler zijn eigen kleurenlogo maken en dit gebruiken als spray tijdens teamplay. Om dit te doen, moet je de benodigde grafische bestanden in de gamedirectory plaatsen.

Hoe voeg je een logo toe aan de COP
Hoe voeg je een logo toe aan de COP

instructies:

Stap 1

Om je eigen afbeelding te gebruiken, moet je de standaard logobestanden in de gamedirectory verwijderen. Open hiervoor uw Counter Strike-map en ga naar de cstrike-map. Meestal bevindt het spel zich in de map "Start" - "Computer" - "Lokaal station C:" - games - CS1.6 - cstrike, maar het pad naar de bestanden kan variëren afhankelijk van de versie. Om erachter te komen waar de map zich bevindt, klik je met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel op je bureaublad en selecteer je Eigenschappen. De waarde in het "Object"-veld van het venster dat verschijnt, geeft de locatie van de gamedirectory aan.

Stap 2

Verwijder de logos-map uit de map. Het is ook raadzaam om de mappen cstrike_russian / logos en valve / logos te wissen. U kunt de Del-toets van het toetsenbord gebruiken om te verwijderen. Plaats het bestand custom.hpk in de map cstrike / cstrike_russian / in de prullenbak.

Stap 3

Open uw archief met logo's die zijn gedownload van internet of gemaakt met een aangepaste logo-maker. Controleer of het archief decal.wad-, tempdecal.wad- en pldecal.wad-bestanden bevat.

Stap 4

Selecteer deze bestanden en plaats ze in de mappen cstrike, valve en cstrike - Russisch. Wanneer u wordt gevraagd om bestanden te overschrijven, klikt u op "Ja" en wacht u tot de kopieerbewerking is voltooid.

Stap 5

Start het spel en ga naar een willekeurige spelserver. Wijzig de weergave-opties van het logo niet, anders kunnen alle gemaakte instellingen verloren gaan. De installatie is voltooid.

Stap 6

U kunt een kant-en-klaar logo downloaden van internet of zelf een nieuw logo maken. Gebruik het gespecialiseerde hulpprogramma HalfLife Logo Creator om een nieuwe te maken. Voer het programma uit en specificeer het pad naar uw hl.exe in de gamedirectory. Selecteer in het item Openen van de werkbalk uw afbeeldingsbestand waarvan u een pictogram wilt maken. Als het fotobestand te groot is, drukt u op de toets Autosize. Stel het Maak een kleurenlogo voor mod in op Couner Strike. Geef uw Counter Strike-map op in het veld Opslaan in en klik op "Vervangen". De tekening van het logo is klaar.

Aanbevolen: